Desert tarta cu fructe de padure (fara gluten si low-carb)

Postat de ctlina in Dulciuri
16 Noi 2019 | 4033 vizualizari
Desert tarta cu fructe de padure (fara gluten si low-carb)

O tarta/prajitura cu fructe de padure, fara faina de  grau si cu indulcitor natural in loc de zahar. https://www.blogulluicatalina.com/2019/08/tarta-cu-fructe-de-padure-fara-faina-si.html

Ingrediente

  • 150 gr de fructe de padure congelate
  • 110 gr pudra de migdale
  • 50 gr faina de cocos
  • 1 varf de sare
  • 1/2 pachet de praf de copt
  • 3 oua
  • 70 gr de indulcitor natural érythritol (sau 100 gr de zahar)
  • 125 gr de unt topit
  • 3-4 linguri de lapte
  • 1 lingura de apa de flori de portocali

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 150°C.

Ungeti cu unt o forma de cuptor - 20/20 cm.

Amestecati 1 lingura din pudra de migdale cu fructele congelate.

Amestecati restul de pudra de migdale cu faina de cocos si praful de copt.

Separati albusurile de galbenusuri.

Bateti albusurile spuma cu un praf de sare.

Frecati galbenusurile cu zaharul, adaugati fainele amestecate.

Am pus un pic de lapte caci mi se parea prea groasa compozitia.

Incorporati treptat albusurile.

Varsati in forma unsa si nivelati suprafata.

Puneti deasupra fructele de padure si apasati-le usor cu palma in compozitie.

Dati la cuptor si coaceti timp de 50 de minute.

Lasati sa se raceasca complet.

Taiati-o in portii si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta cu fructe de padure (fara gluten si low-carb)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Crema de zahar ars cu nuca si stafide

Postat de Constelatialeu

Crema de zahar ars cu nuca si stafide

Mai intai ne pregatim ingredientele, sa le avem la indemana. Intr-o craticioara punem 8 linguri d ezar si il punem pe foc sa se caramelizeze, grija mare sa nu-l ardem ca devine amar. Eu am folosit...

Citeste continuarea

Desert tarta cu branza si mere

Postat de mirela0911

Desert tarta cu branza si mere

Aluatul: Intr-o craticioara se pun 100 ml lapte sa se incalzeasca usor. Se adauga 1 lgt zahar si 1 lg faina, se amesteca, apoi se adauga si drojdia. Se lasa sa se activeze. Intr-un bol se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.11.2019, 22:12
la 16.11.2019, 23:32
la 17.11.2019, 10:06
Ma inscriu la o portie!
la 17.11.2019, 10:53
foarte faina!
la 17.11.2019, 11:44
Buna!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking