Tarta pufoasa cu legume colorate si cascaval - Sunny cottage puff pastry tart

Postat de hanna in Aperitive / Garnituri
5 Aug 2015 | 3166 vizualizari
Tarta pufoasa cu legume colorate si cascaval - Sunny cottage puff pastry tart

Cantitatile date sunt pentru o tarta de ajuns la 2 persoane. Ingredientele se pot inlocui sau se pot adauga rosii, ketchup/ sos de tomate pentru baza pe aluat, sau puteti sa asezati un strat subtire de aluat peste umplutura si sa faceti o placinta cu legume. Daca alegeti sa faceti asa, ungeti ultimul strat de aluat cu ou batut sa se rumeneasca auriu frumos. Eu am tinut tarta la cuptorul meu care nu e foarte puternic cam 45 de minute.

Ingrediente

  • 250g aluat pufos ( congelat, din comert)
  • 1 cana de porumb fiert din conserva
  • 1 cana ciuperci din conserva
  • 2 cepe verzi
  • masline
  • 1 ceapa alba feliata
  • 1 ardei rosu
  • ketchup/sos de tomate/ sos alb bechamel
  • cascaval razalit

Mod de preparare

Se decongeleaza aluatul. Pe o suprafata plata se pune faina si se intine aluatul, mai subtire daca e aluat pufos. 

Se unge cu putin ulei o tava si se aseaza aluatul in ea. Daca va ies capetele din tava, ca sa le rupeti frumos, treceti cu sucitoarea peste marginile tavii. 

Peste aluat puneti un strat de ketchup, sos de tomate sau sos alb bechamel si asezati toate legumele peste. Acoperiti cu un strat de cascaval razalit. 

Dati la cuptor cam 40 minute, la foc mediu sau 180 C. Aveti grija sa nu se arda cascavalul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta pufoasa cu legume colorate si cascaval - Sunny cottage puff pastry tart" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Drob cu ciuperci

Postat de xana

Drob cu ciuperci

Cum nu am avut mai mult ficat de pui, am pus doar doi, mititei, la fiert timp de 10 minute. Apoi i-am tocat impreuna cu ciupercile. Intr-un castron am amestecat carnea tocata cu ciupercile si...

Citeste continuarea

Quiche de ton cu bacon

Postat de cristeena20

Quiche de ton cu bacon

Preincalzim cuptorul la 180 grade Taiem baconul cubulete sau fasii mici si subtiri (eu am folosit gata taiat) si il calim putin in tigaie; branza se taie fasii sau se razuie pe razatoarea mare....

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.08.2015, 15:04
Ce frumoasa e! Cred ca-i tare buna!
la 05.08.2015, 15:19
la 05.08.2015, 16:18
la 05.08.2015, 16:28
buna
la 05.08.2015, 16:53
Mmm, tare bine arata!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking