Ingrediente
- 6-7 cartofi potriviti
- 2 cepe mari
- 1 morcov
- 1 pereche de carnati
- 200 gr pasta de bulion Cirio
- patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare
Pentru inceput, curatam ceapa, morcovul si cartofii. Le spalam bine. Ceapa o taiem cubulete mici, morcovul rondele si cartofii in 4-6 bucati, in functie de marimea cartofului. Carnatul il feliem bucati subtiri si il adaugam intr-o cratita, si il prajim in ulei. Cand este aproape facut, adaugam ceapa la calit, morcovul. Cand legumele sunt calite, adaugam si pasta de bulion si lasam sa fiarba cateva minute.
Adaugam in cratita cartofii taiati cubulete, apa cat sa treaca de cartofi si lasam sa fiarba la foc potrivit. La sfarsit, potrivim de sare si piper si adaugam patrunjelul tocat marunt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|