Tocanita din pipote si inimi, in sos de rosii

Postat de vasimur in Mancaruri cu carne
16 Aug 2020 | 7085 vizualizari

Când eram copil, mama mea obișnuia să ne facă tocăniță, în sos de ceapă și usturoi, din măruntaie  (ficat, pipotă, inimă), de fiecare dată când tâia pui, găină, rață sau gâscă. De obicei ne servea tocănița cu piure de cartofi și murături iar eu și sora mea eram încântați, deoarece ne plăcea foarte mult. De data aceasta m-am gândit să fac o variantă de tocăniță, din pipote și inimi de pui, în sos de roșii, pe care nu am mai făcut-o de ceva vreme. O mâncare gustoasă, rapid și ușor de preparat.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 16.08.2020, 19:14
la 16.08.2020, 20:35
la 17.08.2020, 15:55
la 17.08.2020, 17:02
Imi place!
la 17.08.2020, 20:15
Mulțumesc mult, tuturor!
la 17.08.2020, 20:45
Aceasta tocanita este preferata alor mei!
la 17.08.2020, 22:03
la 17.08.2020, 22:20
la 18.08.2020, 08:45
Buna!
la 18.08.2020, 08:52
buna tocanita!
la 18.08.2020, 09:52
Mulțumec!
la 19.08.2020, 11:04
la 30.08.2020, 16:55
la 07.11.2020, 18:54
Buna mancarica !!!Noi cu mamaliguta o serveam !!! Dar de obicei , cu smantana !!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking