Aperitiv foietaj cu sunca si cascaval reteta simpla si rapida

Postat de mirela0911 in Aperitive / Garnituri
14 Apr 2019 | 9065 vizualizari
Aperitiv foietaj cu sunca si cascaval reteta simpla si rapida

Aperitiv foietaj cu sunca si cascaval reteta simpla si rapida Sunt cele mai la indemana aperitive atunci cand ai musafiri sau pur si simplu doar sa ai ce pune la pachet, mai ales ca sunt pe placul copiilor si nu numai!

Ingrediente

  • Ingrediente Aperitiv foietaj cu sunca si cascaval reteta simpla si rapida
  • un pachet aluat foietaj (2x400 g)
  • 6 lg ketchup de casa
  • ierburi uscate pt. pizza
  • 12 felii sunca/muschi afumat
  • 8-10 felii cascaval emmentaler
  • 1 ou + 2 lg lapte
  • 100 g cascaval

Mod de preparare

Cum se prepara Aperitiv foietaj cu sunca si cascaval reteta simpla si rapida

Pentru inceput se lasa aluatul la temperatura camerei pentru a se dezgheta.

Se presara putina faina pe masa de lucru si se desface aluatul. Se intinde putin cu sucitorul apoi se unge cu kechup. Se presara deasupra ierburile pt. pizza. Se asaza feliile de sunca apoi feliile de cascaval emmentaler.

Se rasuceste cat mai strans posibil ca o rulada apoi se taie rondele de cca 2 degete latime. Se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se procedeaza la fel si cu cealalata bucata de aluat.

Se bate oul cu 2 lg lapte si se ung rulourile. Se rade cascavalul si se pune deasupra pe fiecare rulou. Se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade pt. cca 20 de minute sau pana se rumenesc frumos deasupra.

Sunt la fel de bune atat calde cat si reci.

Pofta buna!

Serviti alaturi de un iaurt de casa. Recomandam si carnaciori in foietaj sau cornuri cu carnati

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foietaj cu sunca si cascaval reteta simpla si rapida" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Dovlecei umpluti, la cuptor

Postat de mirela0911

Dovlecei umpluti, la cuptor

Se curata dovlecelul de coaja. Se taie in doua atat pe lungime cat si pe latime. Se curata de samburi, se sareaza si se lasa sa se scurga de apa. Pipetul de pui se spala apoi se taie fasiute....

Citeste continuarea

Branza Praidalion

Postat de Constelatialeu

Branza Praidalion

Mai intai am adunat branza din frigider si am taiat-o in bucatele mici , am curatat cepa, usturoiul, am taiat ardeiul bucatele mici. Apoi am luat un borcan ( unul ca un butoias asa) si am inceput...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.04.2019, 13:43
la 14.04.2019, 14:31
Adauga comentariu...
la 14.04.2019, 14:46
Foarte bune!
la 14.04.2019, 14:51
Îmi place mult foietajul...!
la 14.04.2019, 15:21
Ce bun!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking