Termeni si conditii

Siteul de socializare Bucataras, gazduit de domeniul www.bucataras.ro, denumit in continuare Bucataras, este oferit pe suport electronic de NYS Experience.

Bucataras este destinat utilizatorilor de internet, denumiti in continuare USERI. Prin termenul USER al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.1. ACCES

Bucataras este un site culinar de socializare, cu continut generat 100% de useri. Scopul permis pentru utilizarea acestui site este adaugarea de informatii de natura culinara de catre orice user care-si deschide un cont pe www.bucataras.ro. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. NYS Experience nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei de comunicare a USERILOR cu acesta.2. REGULI DE UTILIZARE

Daca se considera ca orice material pus pe site, postat de catre utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, raspunderea revine in intregime autorilor acestora.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. NYS Experience nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

Administratorii Bucataras au dreptul sa modifice, sa stearga sau proceda in orice alt fel asupra articolelor postate de useri.

Utilizatorul care posteaza reteta isi asuma responsabilitatea pentru eventualele drepturi de autor cu privire la reteta sau pozele atasate acesteia. Orice reclamatie indreptatita conduce la eliminarea retetei. Fotografiile introduse trebuie sa va apartina. De asemenea, ele trebuie sa indeplineasca un anumit standard de calitate (sa fie clare, sa ilustreze corespunzator produsul final). Va rugam sa nu folositi poze scanate, copiate de pe bloguri sau alte site-uri.

Pentru ca reteta (materialul) sa fie aprobata, trebuie sa respecte urmatoarele reguli: 

1. Continutul retetei si fotografiile atasate acesteia trebuie sa-ti apartina. Postarea de retete copiate de pe alte siteuri/bloguri poate duce la inchiderea contului de pe bucataras.ro!

2. Nu vom aproba spre publicare retete in care propozitiile sunt scrise integral cu majuscule sau retete care contin multe greseli gramaticale ori prescurtari excesive. 

3 Este important sa scrii cit mai detaliat si mai corect modul de preparare. Ingredientele trebuie scrise alaturi de cantitatile necesare. Nu uita de timpul de preparare si numarul de portii!

Nu sunt premise:

- postarea pe www.bucataras.ro a informatiilor cu caracter obscent, pervers, jignitor, calomnios, rasist, discriminatoriu

- postarea informatiilor cu caracter vadit publicitar

- postarea de materiale defaimatoare la adresa partenerilor Bucataras.ro

- incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua NYS Experience prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin flooding sau DOS.

- folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (spamming) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

- stergerea contului sau a retetelor postate pe www.bucataras.ro

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. NYS Experience va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

Userii banati isi pierd orice drepturi pe care le-au avut ca membri ai comunitatii bucataras.ro

3. DISPONIBILITATEA

NYS Experience isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

NYS Experience nu este raspunzator fata de user, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

NYS Experience poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.4. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. NYS Experience se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

NYS Experience nu ofera o garantie ca:

- informatiile vor implini toate cerintele userilor

- serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori

- rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere

- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele

- orice eroare de program va fi corectata.

Userul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul Bucataras sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.5. LIMITAREA RASPUNDERII

NYS Experience nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca NYS Experience a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul NYS Experience

- acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

- declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

- orice alta problema legata de serviciile site-ului.

- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele

- orice eroare de program va fi corectata.

6. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

NYS Experience autorizeaza utilizatorii sa vizualizeze si sa descarce materiale de pe portal doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul portalului, textele, grafica, imaginile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.
Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului portalului este dreptul exclusiv al proprietarului si administratorului, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialelor reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Utilizatorii nu au permisiunea de a vinde sau modifica materialele, de a le expune public, a le distribui sau a le folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. 

Relatia cu firmele care fac publicitate pe site-urile administrate
Corespondenta, afacerile sau participarea la promotii ale companiilor de publicitate postate pe portal, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea utilizatorului si a entitatilor care furnizeaza respectivele bunuri sau servicii.

NYS Experience nu este raspunzator si nu vor fi trasi la raspundere pentru nici o pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-urilor administrate. Prin agrearea termenilor prezentului regulament acordati dreptul administratorului de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.


Atat retetele cat si continutul publicat de catre utilizatori pe siteul bucataras.ro poate fi folosit in scopuri editoriale in folosul siteului bucataras.ro. 
Utilizatorii care posteaza continut text, fotografii si/sau materiale video pe site-ul bucataras.ro sub forma unor retete culinare, comentarii si/sau articole sau recenzii acorda proprietarilor bucataras.ro un drept de licenta neexclusiva gratuita pe termen nedeterminat. Cu privire la aceste materiale, administratorii bucataras.ro putand sa le foloseasca in mediul online sau print/offline, cu respectarea drepturilor nepatrimoniale de autor (citarea autorului). Aceasta licenta neexclusiva poate fi transferata de NYS Experience tertilor in aceleasi conditii.

NYS Experience

isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

NERESPECTAREA ACESTOR "TERMENE SI CONDITII" POATE DUCE LA SUSPENDAREA CONTULUI, BLOCAREA IP-ULUI SAU SUPORTAREA CONSECINTELOR LEGILOR ROMANESTI IN VIGOARE.

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking