Paste

Tagliatelle cu vinete, rosii si branza feta

Postat de katty

Curatam vinetele de coaja si le taiem in cubulete mai mici. Le presaram cu putina sare si le lasam la scurs intr-o strecuratoare pentru 15 minute. Curatam ceapa si o tocam fin. Spalam rosiile si...

Citeste continuarea

Cannelloni

Postat de caroline

Preparam umplutura:   1.  Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt. Morcovii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi mici. 2.  Punem o tigaie la foc...

Citeste continuarea

Scoici umplute cu carne

Postat de cristina1985

Se caleste ceapa ,apoi se adauga carnea si se tot amesteca pana devine alba. Se toarna apa, cat sa acopere carnea. Se fierbe 1 ora si jumatate. Se pune sare, piper, bulion, boia dulce, cimbru si...

Citeste continuarea

Paste cu legume gratinate

Postat de caroline

1.  Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele.Lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj,amestecand din cand in cand. 2....

Citeste continuarea

Penne cu piept de pui,ciuperci si ardei gras in sos de rosii

Postat de katty

Spalam pieptul de pui si il taiem cubulete. Taiem ardeiul gras fasii si ciupercile le feliem fin. Spalam rosiile, le scoatem cotoarele si le taiem bucati mai mici, apoi le mixam si le punem la...

Citeste continuarea

Spirale tricolore, cu sos si sunca

Postat de ancutsa

  Se taie fasii pieptul de porc (sau alta sunca taraneasca) si slanina afumata si se rumenesc intr-o tigaie cu putin ulei incins.  Se pun pastele la fiert in apa suficienta, cu un...

Citeste continuarea

Lasagna cu ciuperci si piept de pui

Postat de Dya

Ciupercile se curata si se spala foarte bine in apa rece. Se asaza intr-o sita pentru a elimina surplusul de apa, dupa care se toaca marunt si se calesc pentru 15-20 de minute, alaturi de ceapa,...

Citeste continuarea

Spaghete milaneze

Postat de RODIMUR

Șunca presată se taie cubulețe. Se curăță, se spală în două-trei ape și se feliază ciupercuțele, după care se călesc în ulei, la foc mic. Când apa lăsată de...

Citeste continuarea

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

Postat de Cristinaemy

Se fierb pastele al dente. Eu le fierb cu 3 min mai putin decat in prospect, apoi le acopar si le las 15 min sa se umfle, opresc 2 ,3 linguri din zeama pt  salsa (daca este nevoie). Le...

Citeste continuarea

Paste carbonara cu sos de smantana

Postat de oanapl

Incingi untul intr-un vas apoi pui bacon-ul pe care il vei lasa sa se rumeneasca, atat cat sa devina usor crocant. Intr-un castron pui smantana, galbenusurile si parmezanul ras fin. Adaugi sare...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Dulciuri
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooking
Retete diabetici