Dulciuri

Pateuri cu brânză dulce

Postat de RODIMUR

Se scoate foietajul din congelator și se lasă la dezghețat. Se amestecă/mixează foarte bine brânza de vaci dulce cu zahărul, ouăle, vanilia, făina și esența de rom. Când...

Citeste continuarea

Desert tort-Cos cu flori si zmeura

Postat de ancutsa

  Florile de unt: Se amesteca intr-o cescuta, untul cu zaharul pudra vanilat si sirop sau zeama de dulceata de cirese, atat cat s-o coloreze si sa-i dea aroma. Se fac florile cu posul...

Citeste continuarea

Desert tort cu crema de capsuni, mure si ciocolata

Postat de oanapl

Începi cu crema de ciocolată, deoarece trebuie să stea câteva ore la rece. Incălzesti frișca lichidă până la punctul de fierbere, adaugi ciocolata mărunțită și amesteci...

Citeste continuarea

Dulceata de trandafiri (2)

Postat de privatelaura

Siropul de zahăr: Mai întâi, se pregătește siropul de zahăr. Se poate folosi și zahăr brut, dar va schimba culoarea dulceții în final. Există două variante de...

Citeste continuarea

Desert tarta cu capsuni si zmeura

Postat de Adrian2016

       Blat: Am separat albusurile de galbenusuri.Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare. Galbenusurile le-am mixat cu zaharul pana s-a topit, apoi am adaugat...

Citeste continuarea

Sirop de visine la rece

Postat de reisnaor_2006

       Am cules 3 kg de visine frumoase si carnoase:))). Le-am pus intr-un castron cu apa rece si le-am lasat 10 minute ca sa iasa viermisorii din ele. Cand sunt curate, se...

Citeste continuarea

Desert tarta cu fructe si frisca

Postat de rocsi_1612

Aluatul: Intr-un bol, punem untul rece taiat cubulete, oul batut spuma, indulcitorul si le amestecam. Adaugam praful de copt, sarea, vanilia si faina. Amestecam totul cu mana pana obtinem...

Citeste continuarea

Gem de caise cu portocale si migdale

Postat de Oana

Pune caisele in apa rece si spala-le in mai multe ape, scoate-le samburii si pune-le intr-o oala mare, alternand cu straturi de zahar. Curata portocalele de coaja si de pielea alba pentru ca...

Citeste continuarea

Dulceata de visine cu menta

Postat de Oana

Pune visinele fara samburi intr-o oala incapatoare si alterneaza cu straturi de zahar, adauga zeama de lamaie si pulpa de lamaie taiata cubulete. Amesteca bine totul si pune oala pe foc...

Citeste continuarea

Desert pandispan cu capsune

Postat de eumimi

Mai intai pregatim blatul: mixam albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Galbenusurile le amestecam cu uleiul ca la maioneza si le punem usor peste albusurile batute, amestecand cu o...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Dulciuri
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooking
Retete diabetici