Dulciuri

Tort 10 ani

Postat de mirela0911

Blaturile se prepara la fel amandoua, doar ca se coc in tavi de dimensiuni diferite. Se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare apoi se adauga pe rand zaharul si se...

Citeste continuarea

Desert pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miere

Postat de rocsi_1612

Topiti uleiul de cocos. Intr-un bol puneti ouale cu un praf de sare, zaharul si le mixati pana isi maresc volumul. Incorporati uleiul de cocos topit, apoi iaurtul si vanilia. Branza o faramitati...

Citeste continuarea

Placinte cu urda si marar ca-n Bucovina

Postat de lucy2002

Cernem faina intr-un vas, facem o gropita in mijlocul fainii si punem drojdia maruntita cu o lingurita de zahar. Amestecam zaharul cu laptele  si il punem la incalzit. Ouale le batem cu...

Citeste continuarea

Desert prajitura belea de buna

Postat de Constelatialeu

Margarina la temperatura camerei am mixat-o cu zaharul, cele 2 oua si cele 4 galbenusuri.  Faina o amestecam cu bicarbonatul de sodiu si apoi o incorporam in amestecul de mai sus. Tapetam...

Citeste continuarea

Desert placinta vanilata cu foi, branza dulce si caise

Postat de RuxyRux

Se prepara umplutura, se amesteca branza cu ouale, cu zaharul si cu vanilia. Se taie in bucati caisele. Fiecare foaie se pliaza in doua, se unge cu ulei din belsug, se asaza umplutura pe...

Citeste continuarea

Desert cuiburi cu cirese amare si caise parfumate

Postat de anuta

Se pregateste o tava de copt tapetata cu hartie pentru copt. Foile de placinte se dezgheata, apoi se iau cate 2 foi si se ung bine cu margarina topita, lasand capetele pe latime neunse, cam 2...

Citeste continuarea

Dulceata de dude

Postat de anuta

Se curata dudele de codite, apoi se spala sub jet de apa rece intr-o strecuratoare, unde se lasa sa se scurga bine de apa Se pune apa cu zaharul sa fiarba pana ce se leaga bine siropul, apoi se...

Citeste continuarea

Desert tort cu dulceata de capsune si bavareza de vanilie

Postat de simona72

Pentru blat: se mixeaza albusurile cu praful de sare pana incep sa se spumeze. Se adauga treptat zaharul si se continua mixarea pana obtinem o bezea ferma. Se adauga uleiul si coaja de lamaie si...

Citeste continuarea

Desert sarlota de mere

Postat de RODIMUR

Stafidele se curăță de codițe și se pun la înmuiat în 4-5 linguri de esență de rom. Se prepară ”piureul” de mere. Se spală merele, se curăță de coji și de...

Citeste continuarea

Desert tort cu crema mascarpone cu portocala si unt de arahide

Postat de rocsi_1612

Blatul: Topiti ciocolata pe baie de aburi impreuna cu laptele. Le lasati sa se raceasca. Galbenusurile le mixati impreuna cu zaharul. Incorporati uleiul, apoi ciocolata topita. Adaugati faina,...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking