Sosuri

Sosuri frantuzesti-Sauce Espagnole

Postat de crisselich

Untul se topeste la temperatura mica si apoi se caleste morcovul, ceapa si telina. Turnam faina "in ploaie" si amestecam pana se incorporeaza toata. Fierbem amestecul 1-2 minute, pana...

Citeste continuarea

Guacamole

Postat de Anett

Adaugam ceapa tocata intr-un bol si amestecam cu zeama de lamaie si sare. Punem la o parte, in timp ce preparam restul ingredientelor. Taiem rosiile in doua, scobim miezul si taiem cubulete....

Citeste continuarea

Adjika -sos rusesc picant din dovlecei II

Postat de Ksenya

Curatam dovlecelul de coaja, si-l taiem bucati.Daca este mare eliminam cu o lingura semintele. Dam dovlecelul la robot pana obtinem o pasta . Adaugam pasta intr-o oala incapatoare,de...

Citeste continuarea

Maioneza de avocado

Postat de sufletista

Avocado se taie in 2 pe lungime, scoatem samburele rasucind putin ca sa il scoatem afara cu ajutorul unui cutit. Cu ajutorul unei linguri scoatem pulpa si o adaugam in paharul de la blender sau...

Citeste continuarea

Sos barbecue

Postat de sufletista

Rosiile le spalam, le taiem bucati si le adaugam intr-o tava, adaugam ceapa taiata bucati, usturoiul si stropim cu uleiul. Dam tava la cuptor cca 20 min la 160 grade. Transferam rosiile...

Citeste continuarea

Sos napolitan la borcan

Postat de sufletista

Rosiile spalate le taiem bucati potrivite, le asezam in tava de la cuptor (a mea nu a fost inalta am ales alta tava). Ceapa o curatam, o spalam si o taiem bucati peste rosii. Procedam la fel...

Citeste continuarea

Sos rosu usturoiat

Postat de costi7hector

Se coc legumele, eu am ales sa le coc pe grătar dar le puteti coace fie la cuptor, fie pe aragaz in functie de posibilitatea fiecaruia. După ce s.au copt uniform, le punem într-un vas...

Citeste continuarea

Pasta de leustean

Postat de sufletista

Leusteanul il spalam bine si il lasam sa se scurga de apa. Ii rupem frunzele de pe tija si le punem intr-un bol mai mare impreuna cu sarea. Acum daca dorim putem folosi blenderul pentru a le...

Citeste continuarea

Sos basquaise

Postat de RODIMUR

Feliile de jambon se taie fin. Se curăță ceapa, se spală, se taie mărunt și se călește acoperit, la foc mic, cu jambonul feliat fin, în uleiul de măsline. Se spală ardeii...

Citeste continuarea

Sos pesto cu busuioc, migdale si rosii uscate

Postat de ctlina

Spalati si scurgeti foile de busuioc. Mixati busuiocul cu restul de ingrediente mai putin uleiul. Puneti apoi uleiul treptat pana obtineti consistenta dorita. Am depus intr-un borcan sau cutie...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking