Sosuri

Maioneza preparata altfel decat in modul clasic

Postat de merisor67

Punem în recipientul blenderului: oul, muștarul, sarea, zeama de lămâie și 250 ml ulei. Așezăm capacul recipientului și pornim blenderul la viteză mică. În câteva...

Citeste continuarea

Sos minunat - pentru marinat carne dupa model ardelenesc

Postat de mihaelar63

Spalati rozmarinul si cimbrul verde. Tocati marunt aceste verdeturi. Curatati usturoiul si-l tocati marunt. Amestecati  toate ingredientele. Adaugati in...

Citeste continuarea

Chutney de mere si pere

Postat de Xandrinne

Pregatesti mai intai fructele, pe care le cureti de coaja si le tai cuburi de cca 1 cm. Toci ceapa, tai cat de marunt poti ghimbirul si usturoiul.Tai fasii subtiri ardeii iuti. Calesti ceapa...

Citeste continuarea

Sos picant pentru cartofi prajiti

Postat de aliliana

 Sosul de chili dulce se amesteca cu mustarul picant, ca la maioneza. Se adauga putin cate putin uleiul de masline. La final se adauga putin cimbru. 

Citeste continuarea

Chutney cu zmeura, mango, pere si portocala

Postat de mihaelar63

 Spalati fructele . Se curata mango de coja si sambure .Se toaca marunt . Se curata portocala de coja si se taie cubulete . Se curata para de coja si seminte si se...

Citeste continuarea

Dulceata (chutney) cu pere si condimente

Postat de ctlina

Spalati, curatati perele si taiati-le in cubulete mici. Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt. Intr-o cratita incalziti un pic de ulei si reveniti ceapa si usturoiul. Adaugati...

Citeste continuarea

Pasta de susan preparata in casa - Tahini

Postat de merisor67

Mai întâi rumenim ușor semințele de susan. Punem semințele de susan într-o tigaie cu pereți dubli, la foc mediu, și amestecăm intens să nu se ardă. Dacă se ard,...

Citeste continuarea

Sos de mustar cu miere

Postat de RODIMUR

Se mixează muștarul cu mierea de albine. Se adaugă puțin câte puțin, uleiul de măsline și se mixează până la încorporarea lui completă. Se adaugă zeama de...

Citeste continuarea

Sos alb, din smantana si cascaval

Postat de RODIMUR

Se răzuie cașcavalul și se lasă în așteptare, până când va fi adăugat în sos. Se amestecă 50 ml de smântână cu o lingură de amidon alimentar, se...

Citeste continuarea

Sos alb, cu mustar si smantana

Postat de RODIMUR

Ceapa se curăță, se spală și se taie foarte fin, după care se călește ușor în ulei, la foc mic, până se înmoaie. Se adaugă, în tigaie, untul tăiat felii...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking