Postat de rocsi_1612
Ciolanul il parliti de flacara aragazului, apoi il spalati. Il taiati bucati mai mari. Intr-un bol amestecati pasata, crema de otet balsamic, sare, piper, boia iute si dulce, ierburile aromatice,...
Citeste continuareaPostat de rocsi_1612
Parliti pulpele pe flacara aragazului, le spalati bine. Morcovul il decojiti si il taiati rondele. Ceapa curatata o tocati marunt, usturoiul curatat in patru. Ciupercile spalate le taiati felii....
Citeste continuareaPostat de simona72
Fiind foarte cald afara am ales sa fac supa la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune . Ceapa si usturoiul se taie marunt. Se conecteaza aparatul Crock-pot Express la sursa de...
Citeste continuareaPostat de diaconta
Pentru început se conecteaza aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent. In vasul aparatului se pun cele doua linguri de ulei. Se apasa tasta...
Citeste continuareaPostat de mitinita
Fasolea se pune peste noapte la inmuiat. Se pune fasolea cu 1 l de apa in recipientul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune . Se inchide etans capacul si supapa de abur....
Citeste continuareaPostat de merisor67
Coacem ardeii, îi curățăm și îi lăsăm la scurs. Cât timp se scurg ardeii, ne ocupăm de găluștele bavareze. Tăiem bagheta de pâine în cuburi mici pe care le...
Citeste continuareaPostat de diaconta
Frunzele de varza le-am oparit în apa cu putina sare, crenguta de cimbru si mararul uscat. Am taiat cotoarele frunzelor, dar le-am pastrat pentru a le pune pe fundul oalei, înainte...
Citeste continuareaPostat de mitinita
Carnea de porc se taie in patru bucati de marime egala. Zaharul brun, sarea, boiaua dulce si afumata, pudra de usturoi si chimenul se amesteca. Bucatile de carne se dau prin amestecul de...
Citeste continuareaPostat de gaby_d
Conectam Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent. Spalam carnea. o taiem in doua bucati mari si o punem in vasul aparatului. Turnam 3 litri de...
Citeste continuareaPostat de miha
Intr-un castron am amestecat carnea tocata cu ou, patrunjel verde tocat, usturoiul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, sare si piper dupa gust. Cu mainile umezite am impartit compozitia in 14 bile...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|