Mancare copii

Urși de mamaliga cu branza

Postat de RODIMUR

Se pune apa cu sare în ceaun și când se încălzește, se adaugă mălaiul grisat, ”în ploaie” și se amestecă întruna, ca să nu se formeze cocoloașe....

Citeste continuarea

Branzoaice umplute cu mere

Postat de mirela0911

Aluat: Intr-un bol se cerne faina. Pe margine se pune sarea, iar in mjloc se face o gropita. Se pune 1 lgt zahar, drojdia zdrobita si se toarna 100 ml lapte cladut. Se lasa sa se activeze...

Citeste continuarea

Budinca de ovaz cu mere

Postat de cristina1985

Merele se curata de coaja, se taie cubulete si se pun la fiert cu 100 ml apa, 3 lg zahar, condimentele si merisoarele, timp de 20-25 minute. Pentru budinca de ovaz: Se pun la fiert laptele si...

Citeste continuarea

Taci si inghite, varianta rapida

Postat de privatelaura

Se pregateste mamaliguta. Aici, folositi o cantitate mai mica de malai ca sa iasa mai moale mamaliga. Se pune apa la fiert, se adauga un praf de sare. Cand incepe sa fiarba, se adauga in ploaie...

Citeste continuarea

Supa alfabet

Postat de Satisfyyourcravings

Carcasa se pune la fiert intr-o oala mare impreuna morcovii taiati in 3-4 bucati, ceapa taiata in jumatati, tijele de telina rupte in doua, sare, boabele de piper si foaia de dafin. Se acopera cu...

Citeste continuarea

Budinca de tapioca

Postat de sufletista

Capsunele le-am rupt coditele, le-am spalat si le-am pasat cu blenderul. Adaugam zaharul si zeama de lamaie, punem pe foc pana ce se ingroasa ca la gem (daca dorim, putem adauga un plic de...

Citeste continuarea

Capsuni cu smantana si mamaliguta

Postat de CofetariiBucatari

Pregatim mai intai mamaliga. Dupa ce am pregatit-o, vom face capsunele pasta cu un blender. Peste ele vom adauga zaharul si smantana. Amestecam bine iar desertul este gata. 

Citeste continuarea

Colțunasi cu branza dulce

Postat de RODIMUR

Pentru aluat, se amestecă făina cu grisul și sarea și se frământă cu un ou și cu apă la temperatura camerei, adăugată puțin câte puțin. Se adaugă și cele două linguri de...

Citeste continuarea

Paste mici, cu lapte și stafide

Postat de RODIMUR

Se opăresc stafidele și se lasă timp de 5 minute în apa fierbinte, după care se scurg. Pastele se fierb timp de 5 minute în apă clocotită cu sare, după care se clătesc cu...

Citeste continuarea

Tarta cu sparanghel

Postat de oanapl

Din ingredientele de mai sus framanti un aluat fraged, dupa care il pui in frigider pentru cel putin o ora. Sparanghelul trebuie mai intai spalat, curatat si fiert. Intre timp, intr-o oala...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Retete diabetici
Retete Delikat