Postat de claudiaO
Punem la fiert laptele, iar cand e pe punctul de a fierbe, punem cochiliile. Fierbem pana se patrund, amestecand mai mereu ca sa nu se lipeasca de cratita. Punem zaharul si zaharul vanilat si mai...
Citeste continuareaPostat de claudiaO
Incepem cu legumele. Prazul il curatam si il taiem rondele. Il punem la calit in ulei. Radacina de patrunjel o dam pe razatoarea mare - o adaugam si pe ea in cratita langa praz. Ardeiul spalat si...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Cartofii se curata de coja si se fierb bine in apa cu sare impreuna cu cateii de usturoi. Nu am dorit un gust prea puternic de usturoi asa incat l-am pus la fierbere. Scurgeti...
Citeste continuareaPostat de RODIMUR
Se curăță ceapa și usturoiul, se spală, se taie mărunt și se călesc, în ulei suficient și la foc mic. Se curăță ciupercile de pielițe și de lamele, se spală, se feliază...
Citeste continuareaPostat de claudiaO
Incepem cu chiflele, la care taiem un capacel, apoi le scobim de miez si le asezam intr-o tava. Punem in interior putina ceapa, putin ardei, bacon, sunca si carnat - cate putin din fiecare;...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Pune cuptorul la incalzit la 190 grade C. Pune o mana de spanac la sotat cu putin ulei de masline si un graunte de usturoi. Adaugat asa in omleta ii da un gust mai bun. Ingredientele...
Citeste continuareaPostat de RODIMUR
Se taie în două fiecare felie de pâine toast. Ouăle se mixează cu zahărul brun, esența de vanilie și laptele cald. Când zahărul s-a dizolvat, se adaugă și...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Fasolea se taie marunt. Patrunjelul se toaca. Ceapa verde se taie rondele. Salamul se taie cuburi. Amestecati ingredientele pregatite cu iaurt grecesc, ulei, sare si...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Zuuchini daca este tanar, se curata coaja din loc in loc si se feliaza rondele. Se pun fileurile de peste intr-o tava incapatoare. Pe margine se aranjaza rondele de dovlecel....
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Se amesteca aluatul de la painea anterioara cu zahar, drojdie si putina faina . Se lasa 10 minute ca drojdia sa inceapa sa actioneze . Se pune restul de fainuri si sarea . Se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|