Mancare copii

Supa alfabet

Postat de Satisfyyourcravings

Carcasa se pune la fiert intr-o oala mare impreuna morcovii taiati in 3-4 bucati, ceapa taiata in jumatati, tijele de telina rupte in doua, sare, boabele de piper si foaia de dafin. Se acopera cu...

Citeste continuarea

Budinca de tapioca

Postat de sufletista

Capsunele le-am rupt coditele, le-am spalat si le-am pasat cu blenderul. Adaugam zaharul si zeama de lamaie, punem pe foc pana ce se ingroasa ca la gem (daca dorim, putem adauga un plic de...

Citeste continuarea

Capsuni cu smantana si mamaliguta

Postat de CofetariiBucatari

Pregatim mai intai mamaliga. Dupa ce am pregatit-o, vom face capsunele pasta cu un blender. Peste ele vom adauga zaharul si smantana. Amestecam bine iar desertul este gata. 

Citeste continuarea

Colțunasi cu branza dulce

Postat de RODIMUR

Pentru aluat, se amestecă făina cu grisul și sarea și se frământă cu un ou și cu apă la temperatura camerei, adăugată puțin câte puțin. Se adaugă și cele două linguri de...

Citeste continuarea

Paste mici, cu lapte și stafide

Postat de RODIMUR

Se opăresc stafidele și se lasă timp de 5 minute în apa fierbinte, după care se scurg. Pastele se fierb timp de 5 minute în apă clocotită cu sare, după care se clătesc cu...

Citeste continuarea

Tarta cu sparanghel

Postat de oanapl

Din ingredientele de mai sus framanti un aluat fraged, dupa care il pui in frigider pentru cel putin o ora. Sparanghelul trebuie mai intai spalat, curatat si fiert. Intre timp, intr-o oala...

Citeste continuarea

Briose cu unt si cas

Postat de mirela0911

Se prepara maiaua. Intr-o craticioara se incalzeste uspr laptele, se adauga zaharul si cele 2 lg de faina. Se amesteca apoi se pune drojdia. Se amesteca pana se dizolva drojdia apoi se lasa sa se...

Citeste continuarea

Shaorma de casa

Postat de amalia01

Oul îl bați bine cu telul împreună cu sarea. Adaugi apa minerală amestecând continuu, apoi faina în ploaie. Trebuie sa obtii o consistenta ca a unei smantani....

Citeste continuarea

Papanasi fierti din branza de vaci

Postat de trifadalia

Branza de vaci se marunteste bine cu furculita impreuna cu oul, grisul, faina, putina coaja rasa de lamaie, ca sa fie ca o crema. Se ia cate o lingurita din compozitie cam cat o nuca, se pune pe o...

Citeste continuarea

Coltunasi cu branza sarata

Postat de RODIMUR

Făina cernută și aerată, amestecată cu sarea și grisul se frământă cu un ou și cu apă la temperatura camerei, adaugată puțin câte puțin, iar la urmă și cu cele două...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooking
Retete diabetici
Retete Delikat