Postat de mihaelar63
Crapul bine spalat se sareaza si se pune 1 ora in marinare cu iaurt , la rece . Dupa doau ore se unge cu amestecul de garam marsala , ghimbir , chilli pudra , granule de usturoi ....
Citeste continuareaPostat de Satisfyyourcravings
Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se toaca ceapa si usturoiul, rosiile se taie cuburi, iar cele uscate la soare se toaca foarte fin. Mozzarella se taie felii sau se da pe...
Citeste continuareaPostat de elucubratiiculinare
Pestele se curata de solzi, se portioneaza, se condimenteaza cu sare si se pune pe gratar. Rosiile si ardeii grasi se pun si ei pe gratar. Intre timp se pregateste sosul. Intr-o oala se pun 1,5...
Citeste continuareaPostat de eumimi
Pestele proaspat il spalam bine, il crestam pe ambele parti si-l punem intr-o tava. Ceapa o taiem julienne si o punem peste peste. Adaugam si bulionul dizolvat intr-o cana de apa, tarhonul...
Citeste continuareaPostat de sufletista
Pestele se condimenteaza cu sare, piper dupa gust, se prajesc pe ambele parti putin (sa fie pe jumatate prajit). In tigaia in care am prajit pestele, adaugam ceapa taiata fideluta si o calim 2...
Citeste continuareaPostat de sufletista
Pestele se spala, se sterge cu un prosop, se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se prajesc putin pe ambele parti in uleiul incalzit. Se scot intr-o farfurie pe care o vom acoperi cu...
Citeste continuareaPostat de vasimur
Curățăm peștele de solzi și înlăturăm intestinele și capul. Îl spălăm bine și-l tamponăm cu un șervet de bucătărie sau cu prosoape de hârtie. Îl filetăm,...
Citeste continuareaPostat de elucubratiiculinare
Mreana se curăță de solzi. Se taie ușor pe burtă și se scot cu mare atenție intestinele și icrele. Icrele de mreană se tot spune că sunt toxice, mare păcat că au fost așa multe....
Citeste continuareaPostat de ctlina
Pregatiti aluatul - puteti folosi un aluat gata cumparat daca doriti. Puneti-l in forma de tarta unsa si intepati-l cu o furculita. Presarati deasupra cascavalul ras. Adaugati tonul...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Mai intai am decongelat macroul, l-am curatat de intestine, apoi l-am portionat in bucatele potrivite. Am pus bucatelele de macrou intr-un vas de yena, am presarat sare si ulei de masline si am...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|