Peste

Macrou la gratar

Postat de sufletista

Pestele il curatam (taiem capul,coada), il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Intr-un bol, adaugam sare, piper, boia de ardei, zeama de lamaie, verdeturile tocate si amestecam...

Citeste continuarea

Ceviche Tico de pescado (peste)

Postat de nico15

Taiem fileul de peste in cubulete potrivite, nu foarte mici, taiem ceapa rosie cubulete, stoarcem lamaile si adaugam juice-ul peste peste, acesta il va marina. Taiem fin ardeiul iute, daca este...

Citeste continuarea

Somon si creveti serviti cu paste nerro di sepia

Postat de nico15

Punem apa la fiert, adaugam un praf de sare si putin ulei si lasam sa fiarba apa, de abia atunci adaugam pastele, pe care le lasam la fiert, in conformitate cu indicatia de pe pachet. Curatam...

Citeste continuarea

Placinta cu ton si macrou

Postat de cristina1985

Umplutura : Fierbeti doua oua (tari). Cand s-au racit, se taie cubulete. Scurgeti pestele de ulei. Taiati mararul. Aluat : se amesteca toate ingredientele. Folosit o tava de 24/24 cm....

Citeste continuarea

Chiftele de cartofi cu ton

Postat de madi_marin

Cartofii fierţi se decojesc şi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mici. Se amestecă cu peştele din conservă, bine scurs, mărar şi ceapă tocate fin, sare, piper şi făină cât să...

Citeste continuarea

Briose cu ton

Postat de oanapl

Scurgi bine tonul de ulei, la fel si branza dulce. Mixezi branza pentru a obtine o crema. Tai ceapa cat mai marunt. Adaugi sare si piper dupa gust. Amesteci toate ingredientele intr-un bol si...

Citeste continuarea

Ten la cuptor cu legume

Postat de gabrielasfechis

Pestele curățat si spălat bine, se pune intr-o tava încăpătoare in care adăugăm ulei de floarea soarelui sau de măsline. Condimentam pestele si interior si exterior. Tăiem...

Citeste continuarea

Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc

Postat de Satisfyyourcravings

Se amesteca uleiul cu usturoiul, verdeata, sare, piper, rosiile si sucul lor si fasolea intr-un bol. Se lasa la marinat. Cu cat sunt marinate mai mult, cu atat sosul va fi mai delicios. ...

Citeste continuarea

Tarta cu ton si spanac

Postat de oanapl

Lasi aluatul sa se dezghete la temperatura camerei. Intre timp, pregăteşti umplutura: căleşti spanacul 3 minute în unt. Pui sare şi piper după gust, adaugi tonul din conservă scurs...

Citeste continuarea

Kedgeree cu peste, fasole pastai si spanac

Postat de Satisfyyourcravings

Se fierbe pestele in putina apa, 4 minute. Se transfera pe o farfurie si se rupe in bucati. Se fierbe orezul conform instructiunilor de pe ambalaj si se lasa la racit.  Intre timp, se...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Dulciuri
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooking
Retete diabetici