Pizza

Chifle cu susan

Postat de RODIMUR

Se pune făina amestecată cu sarea în vasul pentru frământat și se face în mijlocul ei o adâncitură în care se pun drojdia mărunțită și zahărul. Se...

Citeste continuarea

Mini franzelute cu lapte si unt

Postat de RODIMUR

Făina albă, amestecată cu sarea se pune în vasul de frământat și se face la mijloc o adâncitură, în care se adaugă drojdia fărâmițată, zahărul și untul...

Citeste continuarea

Pizza fara dospire

Postat de antici_gabytza

Cernem faina iar in mijloc adaugam drojdia, sarea si zaharul. Adaugam incet zerul caldut si incepem sa dizolvam drojdia apoi integram usor si untul topit. Framantam un aluat elastic si nelipicios....

Citeste continuarea

Painici cu lapte si chimen

Postat de mihaelar63

Drojdia proaspata se amesteca cu 100 ml apa calduta pana se desface. Puneti  zaharul si doua linguri de faina si amestecati . Lasati sa dospeasca jumatate de ora . Faina se pune...

Citeste continuarea

Pizza casei

Postat de claudiaO

Drojdia o lichefiem cu zaharul, punem putina apa si faina si o lasam sa creasca 10-20 minute. Faina o amestecam cu sarea si oregano, apoi adăugăm maiaua crescuta. Framantam iar la final punem...

Citeste continuarea

Focaccia cu carnat si rozmarin

Postat de mihaelar63

Se ia o forma rotunda de tort cu pereti detasabili . Se unge fundul cu ulei de masline si se presara jumatate din cantitatea de rozmarin uscat si maruntit. Se ia o mana buna...

Citeste continuarea

Paine rotunda, cu coaja moale, cimbru si susan

Postat de ancutsa

    Maiaua: Într-un castron mai mic se pregăteşte maiaua, dizolvând drojdia în 110 ml apă călduţă, se adaugă zaharul şi aprox 150 g făină şi se...

Citeste continuarea

Paine spic de grau, cu lapte

Postat de ancutsa

    Mai întâi se pregăteşte maiaua, dizolvând drojdia în apă călduţă, se adaugă zaharul şi aprox făina şi se amestecă bine. Se obţine o pastă...

Citeste continuarea

Chifle cu iaurt si seminte

Postat de mihaelar63

Se ia 100 gr faina alba si se amesteca cu zahar, drojdie uscata si apa calda. Trebuie sa fuie de consistenta unei faini subtiri . Lasati sa dospeasca bine cam o jumatate de or a....

Citeste continuarea

Focaccia cu busuioc, ierburi italiene, masline si rosii

Postat de mihaelar63

Se foloseste pentru copt  o forma de tort cu pereti detasabili . Am procedat astfel pentru ca asa am citit si eu , dar nu era nevoie de pereti detasabili . Foccacia obtinuta se...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Retete Delikat