Pizza

Focaccia integrala cu masline si rozmarin

Postat de mirela0911

Se prepara maiaua. Se incalzesc usor 100 ml lapte, se adauga zaharul, faina si drojdia. Se amesteca bine apoi se lasa sa se activeze. Intr-un bol se pune faina alba, faina integrala, sarea si...

Citeste continuarea

Colac impletit in 6

Postat de RODIMUR

Făina cernută (amestecată cu sarea) se pune într-un vas pentru frământat și se face o adâncitură în mijlocul ei, în care se pun: drojdia fărâmițată,...

Citeste continuarea

Pizza italiana adevarata

Postat de Zamfira

Punem drojdia făramițată într-un castron de lut, omogenizăm cu zahărul și jumătate din cantitatea de apă caldă. De fapt este maiaua. Lăsăm să fermenteze 15 minute. Amestecăm...

Citeste continuarea

Pizza cu humus

Postat de ianculubita

Pentru humus se pun in blender toate ingredientele, nautul scurs si clatit, avocado scoasa pulpa, usturoiul curatat, ulei, sare si zeama de lamaie dupa gust, pasta de susan, apoi se proceseaza...

Citeste continuarea

Paine dulce cu stafide

Postat de panacris

În recipientul masinii de pâine se pun: laptele, făina cernută, sarea, zahărul, ouăle, untul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească...

Citeste continuarea

Colac impletit in 5. Un an de bucătăraș...

Postat de RODIMUR

Se pune făina albă cernută într-un vas pentru frământat, iar în mijlocul ei, într-o adâncitură se pune drojdia sfărâmată, sarea, zahărul și ouăle. Se...

Citeste continuarea

Mini Pizza cu ciuperci, cascaval, kaizer si masline

Postat de vasimur

Prepararea aluatului: Se face un aluat elastic, potrivit de moale și nelipicios din: făină, zahăr, sare, drojdie, o lingură de ulei și apă caldă. Se lasă la dospit 30 minute, la...

Citeste continuarea

Mini pizza cu foietaj

Postat de trifadalia

Aluatul foietaj se lasa la dezghetat, apoi se unge cu ketchup si se condimenteaza cu sare, oregano. Peste aluat se adauga feliile de sunca si mozzarella, apioi se ruleaza. Rulada obtinuta se...

Citeste continuarea

Paine cu maia si fulgi de secara

Postat de katty

Intr-un castron cernem ambele tipuri de faina. Amestecam bine, apoi facem o adancitura in care punem maiaua, zaharul, sarea, drojdia uscata. Incalzim apa si laptele batut, cat sa putem tine un...

Citeste continuarea

Paine cu fibre

Postat de katty

Cernem intr-un castron mare faina de grau si de secara, adaugam taratele, zaharul, punem sarea intr-o margine, iar in mijloc facem o adancitura in care punem maiaua. Turnam cate putina apa...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooking
Retete diabetici
Kamis