Pizza

Pizza rapida cu aluat din tortillas

Postat de ctlina

Incalziti cuptorul la 200°C. Pe o placa de pizza puneti o tortilla. Ungeti-o cu ulei de masline, puneti deasupra cealalta tortilla si ungeti-o si pe ea cu ulei de masline.   Am...

Citeste continuarea

Focaccia cu masline negre

Postat de mirela0911

Intr-un bol se cerne faina. Se adauga sarea, drojdia si zaharul, apoi se toarna apa calduta. Se amesteca la inceput cu o lingura apoi se trece la framantatul cu mana. La final se adauga uleiul si...

Citeste continuarea

Pide cu carne tocata (pizza turceasca)

Postat de rocsi_1612

Aluatul: Intr-un pahar turnati putin din apa calduta, drojdia si zaharul. Amestecati si lasati 5 minute deoparte. Faina cernuta o amestecati cu sarea. Adaugati drojdia, amestecati cu o paleta,...

Citeste continuarea

Chifle cu lapte

Postat de Constelatialeu

Mi-am pregatit ingredientele. Intr-un bol am pus laptele caldut , zaharulsi drojdia, am mixat cateva minute, apoi am inceput sa pun faina si sa mixez . Am procedat asa pana am incorporat toata...

Citeste continuarea

Chifle pentru burgeri facute in casa

Postat de costi7hector

Pentru aluat: amestecam apa, laptele si untul si le punem pe foc pana se topeste untul. Nu lasam sa fiarba. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca atata timp pana putem pune degetul in lichid si...

Citeste continuarea

Paine cu ovaz si faina integrala

Postat de mihaelar63

Pentru inceput se pune putina apa calduta amestecata cu miere drojdie si o lingura de faina . Dupa 10 minute  incepe sa creasca si volumul se dubleaza . Acest amestec ce...

Citeste continuarea

Paine la vas ceramic Crock Pot + focaccia

Postat de mihaelar63

 Apa calduta se amesteca cu drojdia proaspata, zahar si doua linguri de faina. Eu am folosit pentru framantat masina de paine Tefal .  Am lasat 10 minute sa se activeze drojdia...

Citeste continuarea

Paine cu faina integrala de secara si tarate de grau

Postat de katty

Intr-un castron cernem faina de grau, adaugam faina integrala de secara si taratele de grau. Amestecam ingredientele si facem o adancitura in mijloc. Amestecam zaharul cu drojdia, putina apa calda...

Citeste continuarea

Paine casa facuta din faina integrala cu maia

Postat de Dorka

1. Trebuie să facem maia acasă și să-l hrănim în această seară pentru a frământa a doua zi. 50 g maia, 100 g făină de secară, și 50 ml apă. Lucrăm bine...

Citeste continuarea

Covrigi cu mac si sare (opariti si copti)

Postat de Constelatialeu

Intr-un castron am cernut faina, am adaugat sarea, drojdia si zaharul, apoi am turnat apa calduta, putin cate putin si am inceput sa framant apoi am adaugat si uleiul, am obtinut un aluat moale,...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking