Pizza

Pizza picanta de post, cu peste

Postat de RODIMUR

Mai întâi se face aluatul din: făină, sare, drojdie, zahăr și apă caldă. După ce se încorporează aceste ingrediente, se adaugă uleiul și se mai frământă...

Citeste continuarea

Baghete frantuzesti

Postat de ancutsa

  Mai întâi se pregăteşte maiaua, fărâmițând drojdia în 110 ml apă călduţă și amestecând până se dizolvă, se adaugă şi aprox 120 g...

Citeste continuarea

Focaccia cu faina de naut

Postat de cristina1985

Sarea se dizolva in 3 lg apa, iar drojdia se amesteca cu restul (de apa calda). Cele doua tipuri de faina se pun intr-un vas, peste care se toarna drojdia cu apa. Adaugati mierea, uleiul si...

Citeste continuarea

Pizza turceasca cu carne tocata

Postat de mitinita

Intr-un bol, punem apa, drojdia si zaharul si il lasam deoparte 5 minute. Adaugam faina cernuta si framantam un aluat. La sfarstit, adaugam si sarea. Acoperim bolul cu un prosop de bucatarie umed...

Citeste continuarea

Paine

Postat de lucy2002

 Drojdia se amesteca cu zaharul. Peste drojdie adaugam apa calduta. Cernem faina intr-un bol si amestecam cu sarea. Facem o gropita la mijloc, adaugam pe rand apa amestecata cu drojdia...

Citeste continuarea

Foccacia cu faina graham

Postat de mihaelar63

Aluatul se intinde intr-o tava unsa cu ulei de masline . Aceasta operatiune se ace usor cu ajutorul degetelor . Presarati deasupra aluatului rozmarin maruntit si sare ....

Citeste continuarea

Painici cu seminte, ayran si faina graham

Postat de mihaelar63

 Pregatiti si cantariti ingredientele. Eu am framantat aluatul cu ajutorul masinii de paine. Intai am pus apa, ayranul, uleiul si drojdia. Am adaugat faina graham...

Citeste continuarea

Pizza cu branzeturi

Postat de ancutsa

  Pentru aluat:  înntr-un castron încăpător se amestecă drojdia uscată cu făina 650, se toarnă apă călduță, apoi uleiul, sarea și făină albă în ploaie,...

Citeste continuarea

Pizza cu sunca, ardei si ciuperci

Postat de RODIMUR

Se face un aluat potrivit de moale și elastic din: făină, drojdie proaspătă, zahăr, sare, apă caldă și ulei, la urmă, pentru definitivare. Se lasă aluatul la dospit, acoperit cu un...

Citeste continuarea

Pizza de casa

Postat de RODIMUR

Se face mai întâi aluatul din: făină, drojdie, zahăr, sare și apă călduță. După ce se încorporează toate ingredientele, se adaugă uleiul și se frământă timp...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking