Pizza

Painici Laugenbrot

Postat de lucy2002

Intr-un vas cernem faina si adaugam drojdia uscata, zaharul, sarea si apa calduta. Framantam bine pana aluatul se dezlipeste de pe mana. Adaugam untul si iar framntam. Lasam aluatul sa...

Citeste continuarea

Pizza rapida

Postat de Constelatialeu

Asezam aluatul in tava si intindem peste niste ketchup. Intr-un castron punem cubuletele de bacon, rulada o taiem cubulete si o adaugam in castron, taiem si cascaveaua cubulete si o amestecam cu...

Citeste continuarea

Painici umplute cu muschi file si cascaval

Postat de Pungasa_Rogue

Se cern 200 g faina intr-un castron si se presara cu sare. Intr-un alt castron se freaca drojdia cu zaharul pana cand drojdia devine lichida, apoi se toarna peste faina. Se adauga iaurtul si...

Citeste continuarea

Paine cu seminte si mac

Postat de mihaelar63

 Se pregatesc si se cantaresc cantitatile de faina. Se masoara apa. Apa trebuie sa fie usor calduta [nu fierbinte ]. Faina atrebuie sa fie la temperatura camerei....

Citeste continuarea

Turte cu dovleac

Postat de sufletista

Intr-un bol adaugam faina cernuta, amestecam cu zaharul si sarea. Facem o adancitura in mijloc, adaugam piureul de dovleac, galbenusul de ou batut cu 2-3 linguri apa, drojdia dizolvata in...

Citeste continuarea

Cornuri pufoase cu mac

Postat de ela

Lasam la temperatura camerei cu o ora inainte cel putin faina, ouale, untul. Cernem faina (eu de doua ori).Pe lnga cele 750gr faina eu am mai avut nevoie de vreo2-3linguri de faina spre sfarsit...

Citeste continuarea

Colac impletit in 4

Postat de RODIMUR

În vasul pentru frământat se pune făina amestecată cu sarea și în mijlocul ei se face o adâncitură în care se adaugă: drojdia mărunțită, zahărul, untul...

Citeste continuarea

Paine cu faina si malai

Postat de lucy2002

Intr-un vas incapator amestecam faina de grau cu cea de porumb si sarea. Facem o gropita in faina si adaugam drojdia dizolvata ( cu cateva linguri de apa  si cu zahar) lasam sa se...

Citeste continuarea

Pizza cu spanac si sos Alfredo

Postat de mirela0911

Blatul: Pentru aluat m-am folosit de masina de paine cu programul pentru pizza. In caz contrar, din ingredientele enumerate se framanta un aluat omogen si elastic. Cat timp sta aluatul la dospit...

Citeste continuarea

Pizza taraneasca

Postat de ancutsa

  Mai întâi se pregatește aluatul: se dizolvă drojdia în apă călduță, se adaugă uleiul, sarea și făină în ploaie, treptat, amestecând și...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking