Mancaruri cu carne

Carne de vita sautata in stil mongolez

Postat de ctlina

Puneti intr-un castron toate ingredientele de la marinata cu carnea, amestecati si dati la rece cel putin 30 de minute. Incalziti 1 lingura de ulei intr-o tigaie mare sau un wok si sautati...

Citeste continuarea

Pui marinat

Postat de eumimi

Carnea de pui o spalam si o crestam (optional). Intr-un bol amestecam uleiul cu zeama de lamaie si cu condimentele. Dam fiecare bucata de pui prin marinada, o asezam in vasul in...

Citeste continuarea

Snitel de porc cu pesmet panko

Postat de mitinita

Feliile de carne se bat cu ciocanul de carne. Carnea se strange inapoi in forma initiala. Ajuta ca snitelele sa fie zemoase pe interior. Feliile se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se...

Citeste continuarea

Chiftele in crusta din fulgi de porumb

Postat de merisor67

Trecem cele două tipuri de carne prin mașina de tocat și le amestecăm bine. Trecem tot prin mașina de tocat, ceapa și usturoiul, curățate și clătite cu apă rece. Curățăm...

Citeste continuarea

Lecso

Postat de trifadalia

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei; cand sticleste, se adauga peste ardeii si ei taiati marunt. Se calesc 10 minute impreuna cu ceapa.  Carnatul se taie rondele si se pune...

Citeste continuarea

Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori

Postat de Satisfyyourcravings

Rosiile se taie bucati si se adauga, impreuna cu coaja de lamaie in vasul unui blender. Se transforma in piure.  Ceapa se toaca nu foarte marunt si se soteaza in 1 1/2 linguri ulei, la foc...

Citeste continuarea

Aripioare crocante la cuptor, marinate in lapte batut

Postat de Satisfyyourcravings

Se amesteca laptele cu paprika, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sare, piper si pudra de usturoi si se toarna peste aripioarele curatate. Se lasa la marinat minim 2 ore.  Se...

Citeste continuarea

Medalion de curcan cu galuste

Postat de trifadalia

Ceapa se rade pe razatoarea mare, apoi se pune la prajit in ulei, pana cand sticleste. Peste ea se adauga boiaua, apoi bucatile de carne. Se tin 2-3 minute pana cand isi schimba culoarea, apoi se...

Citeste continuarea

Creier de porc cu ceapa si ou

Postat de trifadalia

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet. Se strecoara; iar cand este rece se taie felii.  Cepa...

Citeste continuarea

Pui marinat la cuptor

Postat de madi_marin

Bucăţile de pui se spală şi se şterg cu şervete de hârtie.  Într-un castron se pun uleiul, condimentele, sare, piper, cimbru uscat, boiaua, usturoiul ras fin şi zeama de...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooking
Retete diabetici
Retete Delikat