Mancaruri cu carne

Tagliatele cu sos de leurda si ficatei

Postat de sufletista

Ficateii ii curatam si ii punem la fiert in apa cu sare. Calim ceapa tocata marunt cu leurda cateva secunde, adaugam dulceata si bulionul, cana de apa si lasam pe foc pana ce incepe sa fiarba,...

Citeste continuarea

Obraji de porc in sos de cidru

Postat de ctlina

Curatati si spalati legumele. Tocati marunt ceapa si usturoiul. Dati obrajorii de porc prin faina. Intr-o cocota, incalziti uleiul si untul si reveniti carnea pe toate partile. Colorati-o...

Citeste continuarea

Pui cacciatore

Postat de licurici_lra

Pulpele de pui se spala bine, apoi se dau cu sare, piper si amestec de ierburi italiene. Se rumesc, pe ambele parti, in ulei incins. Se adauga cate putina apa, pentru a nu se prinde de...

Citeste continuarea

Mamaliga cu leurda si ficatei

Postat de sufletista

Intr-un ceaun/cratita punem apa cu sare si presaram putina faina de malai, punem la fiert. Cand incepe sa fiarba, adaugam malaiul in ploaie si amestecam continuu cu telul. Lasam sa fiarba, cand...

Citeste continuarea

Mancare scazuta din fasole uscata cu afumatura

Postat de anuta

Se curata fasolea bob cu bob de impuritati, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa la inmuiat cateva ore (de preferat de seara pana dimineata). Se scurge fasolea de apa in care s-a...

Citeste continuarea

Perisoare de pui cu tortelloni in sos de legume

Postat de merisor67

Tocăm pieptul de pui împreună cu ceapa. Adăugăm condimentele, orezul și încorporăm ouăle. Omogenizăm bine compoziția de perișoare din piept de pui. Punem apa la fiert, iar...

Citeste continuarea

Frigarui de porc la gratar, cu legume asortate

Postat de vasimur

Pasul 1. Deoarece carnea trebuie să stea la marinat, ne vom ocupa mai întâi de pregătirea ei. Spălăm bine carnea și o tăiem cubulețe ceva mai mari și mai groase, de cca 2...

Citeste continuarea

Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi

Postat de gurita_ta2005

Puiul se spala, se sterge cu prosoape de hartie, se cresteaza, se baga unt pe sub piele, se presara condimente si se unge cu ulei de masline. Punem intr-o tava de ceramica, cu putina apa, si...

Citeste continuarea

Mancare de pui cu masline

Postat de MotanLaOale

Pulpele de pui se curata si se taie bucati. Ceapa se curata si se toaca la robot, pana se face aproape pasta sau se da pe razatoarea fina. Maslinele se spala in apa rece si se pun la scurs....

Citeste continuarea

Varza cu afumatura

Postat de ella87

Tocam varza fideluta, o punem intr-un bol si o amestecam cu putina sare, o lasam 10 min. Legumele le spalam si le tocam maruntel, o sa le calim putin in ulei alaturi de scarita sau ce aveti....

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking