Mancaruri de post

Ardei umpluti cu cartofi

Postat de katty

Se scot cotoarele de la ardei , se spala ardeii  si se pun la scurs cu gura in jos. Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu sare 15-20 de minute.Se curata de coaja si se sfarama cu...

Citeste continuarea

Pasta de naut cu seminte si patrunjel

Postat de katty

Intr-o tigaie uscata punem semintele de dovleac si susan. Le punem la foc mic, amestecand   ocazional si le lasam sa se rumeneasca usor. Le mixam, dupa ce am pastrat cateva ptr decor.Intr-un...

Citeste continuarea

Supa de linte cu ciuperci

Postat de katty

Spalam  lintea in mai multe ape si o lasam la inmuiat pesntru 1 ora. Curatam si tocam ceapa fin. Morcovul il curatam si il taiem semirondele cat mai subtiri. Taiem ardeiul kapia, ardeiul gras...

Citeste continuarea

Salata calda de fasole alba si ciuperci

Postat de katty

Punem ciupercile in uleiul incins si amestecam ocazional in ele pana ciupercile se inmoaie si zeama a scazut. Adaugam si ceapa si mai lasam cateva minute. Adaugam sare, piper negru macinat si...

Citeste continuarea

Salata de vinete cu legume coapte

Postat de katty

Punem vinetele pe o plita si le coacem bine pe toate partile. Le dam jos, le descojim si  le scurgem de zeama intr-o sita si le lasam sa se raceasca. Dupa ce s-au scurs bine si s-au racit le...

Citeste continuarea

Orez cu fasole rosie

Postat de katty

Curatam morcovul, il spalam si il taiem rondele foarte subtiri. Taiem ardeiul gras cubulete. In uleiul incins punem mai intai morcovul si amestecam usor pana incepe sa se inmoaie usor, apoi...

Citeste continuarea

Pastai verzi cu rosii

Postat de ctlina

Intr-o oala adanca, puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare. Adaugati pastaile verzi curatate.  Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute. Scurgeti-le si puneti-le sub un...

Citeste continuarea

Vinete evantai

Postat de Bunica

Spală și usucă vânăta. O tai în fâșii de 1 cm. pe lungime. Săreaz-o și las-o 10 minute. Dovlecelul spălat se taie fâșii, pe lungime. Roșia spălată o...

Citeste continuarea

Cartofi manastiresti (de post)

Postat de RODIMUR

Se curăță ceapa, se spală, se taie și se călește ușor, în ulei suficient și la foc mic, fără a se rumeni. Usturoiul se curăță, se spală, se mărunțește și se face...

Citeste continuarea

Icre de fasole rosie

Postat de elucubratiiculinare

Se pune fasolea la înmuiat în apă călduță și se lasă 3-4 ore sau cel mai bine peste noapte. Se scurge apa și se pune la fiert în altă apă. Se lasă să dea 2-3 clocote,...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Dulciuri
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooking
Retete diabetici