Mancaruri de post

Bors de fasole cu ciuperci si spanac

Postat de katty

In uleiul incins punem la calit morcovul curatat, spalat si taiat semirondele. Adaugam ceapa tocata fin. Amestecam ocazional pana incep sa se inmoaie, apoi  adaugam pasta de ardei si stingem...

Citeste continuarea

Pilaf cu linte si ciuperci

Postat de rocsi_1612

Ceapa o curatati, o tocati marunt. Morcovul decojit il taiati cubulete, ardeiul kapia curatat la fel. Ciupercile le spalati, le scurgeti bine de apa si le mai tocati. Usturoiul il curatati, il...

Citeste continuarea

Mancare de ardei si rosii

Postat de UrsanMihaela

   Se coace ardeiul kapia, se curata de coaja si de seminte. Se taie bucati potrivite ca marine, dupa preferinta.    Intr-o tigaie se pune uleiul si cand este putin...

Citeste continuarea

Pasta de ardei kapia copti si fasole boabe

Postat de RODIMUR

Dacă ardeii sunt copți și congelați, lăsați-i să se decongeleze și strecurați-i bine de lichidul pe care-l lasă. Dacă nu aveți ardei copți, atunci va trebui să spălați, apoi să...

Citeste continuarea

Orez cu legume

Postat de cristinutanicolita

Curatam si spalam legumele.  Ceapă o tocană marunt, ardeiul si roșiile cubulete.  Intr-o cratiță încinsă punem ulei si calim ceapa. Adaugam ardeiul si roșiile și mai...

Citeste continuarea

Fasole verde in sos de rosii

Postat de RODIMUR

Se curăță cepele, se spală, se șterg cu un prosop de hârtie și se călesc în ulei suficient, la foc mic, ca să nu se ardă, ci să rămână dulce și transparentă, ca...

Citeste continuarea

Mancarica de prune uscate si afumate, cu frecatei

Postat de RODIMUR

Prunele se curăță de codițe și se pun în apă clocotită pentru 25-30 minute, pentru curățirea lor (nu putem ști în ce condiții au fost uscate și afumate!) și pentru a...

Citeste continuarea

Cartofi scazuti, cu mamaliguta

Postat de RODIMUR

Se curăță cepele, se spală, se șterg cu un prosop de hârtie, se taie în forma dorită și se călesc ușor, la foc mic, până devin ca sticla. Cartofii se curăță, se...

Citeste continuarea

Pilaf cu praz si masline

Postat de panacris

Orezul spălat se lasă la umflat cca. 20 minute în apă rece. Se curăță ardeiul, prazul și ceapa, apoi se spală și se taie rondele. Legumele tăiate se pun la călit în...

Citeste continuarea

Aperitive portofele cu cartofi

Postat de vasimur

  Prepararea aluatului: Se face un aluat elastic, potrivit de moale și nelipicios din: făină, zahăr, sare, drojdie, două linguri de ulei și apă caldă. Se lasă la dospit 30...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooking
Retete diabetici