Aperitive / Garnituri

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

Postat de rocsi_1612

Spalati bine dovleceii, indepartati capetele. Ii taiati cuburi potrivite, ii puneti intr-o sita, ii presarati cu sare si ii lasati 30-40 de minute la scurs. Branza de vaci o faramitati cu mana,...

Citeste continuarea

Aperitiv oua in aluat de pizza la cuptor

Postat de ctlina

Incalziti cuptorul la 220 °C. Amestecati braza rasa cu smantana, puneti piper (si sare daca branza nu este sarata). Asezati aluatul in forma ovala de 25 cm. Formati o barca,...

Citeste continuarea

Aperitiv naut crocant la tigaie

Postat de Satisfyyourcravings

Se amesteca toate ingredientele, se adauga intr-o tigaie la foc mediu si se prajesc pana cand nautul devine crocant si auriu.  Delicios ca topping pentru salate, hummus sau ca aperitiv/...

Citeste continuarea

Aperitiv ciabatta cu unt si mozzarella

Postat de GeorgianaGrigorescu

Am amestecat untul moale cu patrunjelul tocat, usturoiul pisat, sarea si piperul. Am taiat ciabatta cuburi, dar nu am strapuns pana jos. Am introdus amestecul de unt in toate taieturile si...

Citeste continuarea

Aperitiv omleta cu ciuperci intregi si muguri de pin

Postat de Satisfyyourcravings

Ciupercile se prajesc in ulei, la foc mediu, 10 minute, acoperite cu capac pana devin moi.  Intre timp, se toaca ceapa si patrunjelul. Se bat ouale ca pentru omleta cu putina sare. Se...

Citeste continuarea

Aperitiv crochete de cartofi si branza telemea

Postat de trifadalia

Se spala cartofii si se pun in apa cu sare la fiert. Radem branza pe razatoarea cea mare. Cand cartofii au fiert, ii scurgem de apa si ii lasam sa se raceasca. Radem de asemenea si cartofii...

Citeste continuarea

Aperitiv castraveciori murati pane

Postat de AdrianUdrea

Castravetii se feliaza in rondele de aproximativ 5 mm grosime. Ouale se amesteca cu un praf de sare, unul de piper si putina faina. Se pune pe un platou faina si pe altul pesmetul....

Citeste continuarea

Aperitiv placinte cu faina fara gluten cu branza si marar

Postat de trifadalia

Se pune faina intr-un castron, se face un locas in care se adauga maiaua facuta din laptele caldut si drojdie. Se amesteca oul cu untura la temperatura camerei si se toarna peste maia, se...

Citeste continuarea

Aperitiv cartofi in straturi cu bacon si cascaval

Postat de autodiag

Apa si sarea se pun la foc. Se curata cartoful, se spala si se feliaza. Se pun feliile de cartof in apa clocotita timp de 2 minute, la foc mic. Se scurg de apa, se ung cu doua linguri de...

Citeste continuarea

Aperitiv ardei umpluti cu pasta de branza de vaci si chimen

Postat de trifadalia

Se amesteca branza de vaci cu untul lasat la temperatura camerei,cu mixerul pana devine o pasta fina. Se razuie ceapa pe razatoarea cu gauri mici, se adauga boiaua, chimenul si se condimenteaza cu...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooking
Retete diabetici
Retete Delikat