Aperitive / Garnituri

Aperitiv rulouri de sunca, umplute cu salata boeuf

Postat de RODIMUR

Se prepară mai întâi ingredientele pentru salata boeuf. Se curăță legumele (morcovii, pătrunjelul, țelina), se spală și se pun la fiert. Se pune la fiert, separat și 1 cartof....

Citeste continuarea

Aperitiv mamaliga in straturi cu oua

Postat de MotanLaOale

Mamaliga se face in ceaun sau intr-o cratita cu fund gros, dublu. Se face o mamaliga moale. Se pune apa cu sarea la fiert in ceaun. Se presara deasupra 1 lingura de malai si se lasa la...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu sunca si branza

Postat de gaby_d

Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile cu putina sare. Galbenusurile amesteca-le cu smantana si adauga-le peste albusuri. Pune si faina amestecata cu praful de copt si...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta rulata cu sunca si ceapa

Postat de mirela0911

Aluatul: Se prepara maiaua din 100 ml lapte caldut, 1 lgt zahar si 2 lg faina. Se adauga drojdia, se amesteca, apoi se lasa la dospit. Faina se cerne, se presara sarea si se adauga uleiul. Dupa...

Citeste continuarea

Mamaliga cu branza (in straturi)

Postat de mirela0911

Se pune la fiert intr-o oala, apa cu sarea. In mometul in care incepe sa dea in clocot, se toarna faina in ploaie si se amesteca cu un tel. Se lasa pe foc mic (atentie ca sare) si se amesteca...

Citeste continuarea

Garnitura de varza cu fasole

Postat de xana

Frunzele de varza spalate se ruleaza, apoi se taie in fasii subtiri si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se lasa la fiert, pana pana se inmoaie. Intr-o oala punem uleiul de masline si...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu branza telemea

Postat de MotanLaOale

Intr-un castron, se pune drojdia, zaharul, o lingurita faina, 100 ml apa calduta si se lasa la dospit 10-15 minute. Se amesteca faina cu sarea si se pune intr-un castron mare. In mijloc se...

Citeste continuarea

Placinta cu pui si ciuperci brune

Postat de RuxyRux

Aluatul: Se cerne faina, in mijloc se pune drojdia si deasupra 5 linguri lapte cald( din total), apoi pe margine se pune sarea, apoi ouale, untul moale si restul de lapte cald, se framanta...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan

Postat de privatelaura

Se cerne făina, se adaugă untul tăiat cubulețe și oul rece. Se adaugă telemeaua rasă fin și se frământă un aluat omogen. Se adaugă cateva linguri de apă rece. Nu...

Citeste continuarea

Aperitiv cartofi umpluti cu mozzarella si ou fiert, inveliti in bacon

Postat de oanapl

Mai întâi fierbi cartofii, spălați bine și necurățați de coajă, în apă cu puțină sare. După ce au fiert bine îi treci prin jet de apă rece și îi...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooking
Retete diabetici