Aperitive / Garnituri

Aperitiv pateuri cu branza

Postat de katty

Intr-un castron frecam branza dulce cu osanza. Adaugam sarea, laptele batut,apoi incepem sa adaugam faina si framantam un aluat dens, nelipicios pe care il  strangem intr-o bila si il dam la...

Citeste continuarea

Aperitiv saleuri cu branza de vaci

Postat de licurici_lra

Drojdia se amesteca cu o lingurita de faina si putina apa calduta. Se lasa pana se umfla putin. Faina cernuta se amesteca cu toate ingrediente si se lasa la crescut cel putin 30m. Se intinde...

Citeste continuarea

Aperitiv bulete de branza

Postat de licurici_lra

  Se amesteca branza de burduf cu branza cheddar si cascavalul (rase), se formeaza bile de dimensiunea unei nuci, apoi se baga cel putin 30min in frigider.  Se pregatesc 3 boluri...

Citeste continuarea

Placinta melc cu branza si ceapa verde

Postat de mirela0911

Se poate prepara aluatul la mixer sau, daca nu aveti, se poate framanta cu mana. Un bolul mixerului se pune faina cernuta si se adauga sarea. Se incalzesc 150 ml apa si se amesteca cu 1 lgt...

Citeste continuarea

Placintele sarate

Postat de ladydi

Intr-un castron amestecam faina si sarea cu zaharul si bicarbonatul, apoi radem cascavalul si amestecam bine. Adaugam si ayranul si omogenizam compozitia pana obtinem un aluat nelipicios si...

Citeste continuarea

Guacamole rapid si parfumat

Postat de ctlina

Taiati avocado-ul pe jumatate in lungime. Indepartati samburele si curatati-l de coaja. Puneti pulpa intr-un castron.  Adaugati sucul de lamaie si presati-l in piureu cu o furculita. Puneti...

Citeste continuarea

Aperitiv briose cu ciuperci de padure si verdeturi

Postat de panacris

Ouăle se bat energic cu sarea, piperul și muștarul, până se obține o cremă omogenă. Apoi se adaugă făina, pesmetul și praful de copt cernute, iaurtul și uleiul amestecânduse...

Citeste continuarea

Tarta galette cu dovlecel si cascaval

Postat de ReteteAlina

Aluatul Pentru aluat, se amesteca untul cu faina, se obtine o masa ca si nisipul. Se adauga sarea si apa, amestecam totul pana cand obtinem un aluat omogen. Aluatul se intinde intr-o forma...

Citeste continuarea

Aperitiv bruschetti cu mozzarella, rosii cherry si busuioc

Postat de ancutsa

  Se taie bagheta în felii nici prea groase, nici subțiri, eu le-am tăiat de 2 cm grosime, ușor oblic. Se freacă feliile de pâine cu usturoi și se ung cu ulei de...

Citeste continuarea

Trigoane cu branza si marar

Postat de RODIMUR

Aluatul de foietaj se scoate din congelator cu 2-3 ore înainte de preparare, ca să se decongeleze natural. Se alege mărarul, se spală, se zvântă și se taie mărunt. Pentru...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking