Aperitive / Garnituri

Aluat de foietaj

Postat de momo121

Pentru inceput facem pasta pentru uns. Amestecam untul moale cu faina pana obtinem o pasta care sa se poata intinde usor pe aluat. Impartim in 5 parti egale! Pentru...

Citeste continuarea

Placinte cu spanac si branza

Postat de andaoana

Pentru inceput incalzim putin 30 ml lapte in care punem zaharul si drojdia si se dizolva. Intr-un castron mai mare cernem faina si adaugam sarea. In mijlocul ei formam o adancitura in care...

Citeste continuarea

Baghete umplute cu sunca si cascaval

Postat de ReteteAlina

Aluatul In laptele caldut se topeste drojdia impreuna cu zaharul, se acopera cu o folie de plastic si se lasa la odihnit timp de 10 minute. Intr-un bol mare se pune faina cernuta, se face o...

Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei si branza de vaci

Postat de rocsi_1612

Aluatul: Puneti intr-un bol untul rece, taiat cubulete. Adaugati oul, sare, apoi faina, treptat. Incepeti si framantati cu mana, pana obtineti un aluat omogen.  Daca mai este nevoie de...

Citeste continuarea

Floricele cu carne

Postat de ancutsa

  Timp de pregătire: 2 h Timp de coacere: 27 min, foc mediu Porții: 10   Mod de preparare: Pentru aluat: Într-un castron adânc, se amestecă apa cu...

Citeste continuarea

Aperitiv chec sarat cu oua de gasca

Postat de sufletista

Ouale le mixam putin cu un praf de sare,adaugam untul topit si racit,iaurtul si mixam pana ce se omogenizeaza. Adaugam vardeturile tocate,(eu am folosit blenderul)faina amestecata cu praful de...

Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu praz si gorgonzola

Postat de mihaelar63

 Ciupercile se curata de codite . Daca sunt foarte proaspete  si curate .,eu  nu le curat de pelita . Ungeti ciupercile cu ulei de masline  cu...

Citeste continuarea

Aperitiv cosulete umplute cu salata de ciuperci

Postat de Geanina87

Cosulete: Punem faina intr-un bol mai mare si adaugam peste ea restul de ingrediente. Framantam un aluat si in functie de consistenta, mai adaugam sau nu faina pana acesta devine nelipicios....

Citeste continuarea

Spirale cu feta si spanac

Postat de mirela0911

Se prepara maiaua: intr-o craticioara se incalzeste usor cca 100 ml lapte, se amesteca cu zaharul si 2 lg faina. Se adauga drojdia zdrobita si se omogenizeaza bine. Se lasa 15 minute pana se...

Citeste continuarea

Aperitiv bulete de branza si cartofi

Postat de oanapl

Se curăță cartofii, se spală, se taie felii și se pun la fiert într-un vas cu apă cât să îi acopere, puțină sare și o lingură de ulei. După ce fierb, cartofii se...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking