Reteta de briose aperitiv
Postat de panacris
Iata cum se prepara Reteta de briose aperitiv Într-un vas încăpător ouăle se amestecă energic cu kefirul, făina şi praful de copt, până se obţine o pastă omogenă....
Citeste continuareaPostat de panacris
Iata cum se prepara Reteta de briose aperitiv Într-un vas încăpător ouăle se amestecă energic cu kefirul, făina şi praful de copt, până se obţine o pastă omogenă....
Citeste continuareaPostat de Caty
Iata cum se prepara Reteta de Pirojki cu cartofi Pregatim mai intai umplutura ca sa fie rece cand facem Pirojki. Fierbem cartofii timp de 20 minute de cand incepe apa sa clocoteasca. Intre...
Citeste continuareaPostat de Caty
Iata cum se prepara Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval Lasam la dezghetat aluatul apoi il taiem in doua. Eu l-am mai intins putin si l-am facut mai subtire. Ungem o foaie cu...
Citeste continuareaPostat de Caty
Iata cum se prepara Reteta de clatite din spanac cu crema de branza Eu am folosit spanac congelat. Dupa ce s-a dezghetat, l-am bagat in blender cu ouale, usturoiul, laptele, kefirul, zaharul,...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Spalati si curatati partial dovlecelul (am lasat un pic de coaja fiind bio). Taiati-l cubulete. Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Sotati ceapa si usturoiul in uleiul de masline...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Am amestecat laptele caldut cu drojdia uscata. Intr-un castron am ras branza, am topit untura si am amestecat-o cu branza, apoi am adaugat cele 2 oua , laptele si drojdia si am omogenizat. La...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Intr-un bol se bat ouale, se adauga sarea si piperul apoi se toarna laptele. Se amesteca, se pune uleiul si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat mai gros decat cel pentru clatite. Tot acum...
Citeste continuareaPostat de panacris
Într-un vas încăpător ouăle se amestecă energic cu făina şi praful de copt, până se obţine o pastă omogenă. Ceapa verde se curăță și taie rondele. Ciupercile...
Citeste continuareaPostat de panacris
Ouăle se amestecă energic cu făina şi praful de copt, până se obţine o pastă omogenă. Somonul afumat se mărunțește. Ceapa verde se curăță și taie rondele. Ardeiul...
Citeste continuareaPostat de oanapl
Se lasă aluatul să se decongeleze la temperatura camerei. Între timp, se mixează brânza cu ouăle si spanacul decongelat și scurs bine de apă. Se adaugă sare si piper după...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|