Aperitive / Garnituri

Langosi cu branza de burduf si marar

Postat de RODIMUR

Pentru aluat, se pune făina, amestecată cu sarea, în vasul pentru frământat, se face o adâncitură în mijlocul ei și acolo se pune drojdia mărunțită, cu zahărul. Se...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu branza, carnati si ciuperci

Postat de mirela0911

Aluatul: Intr-un bol se cerne faina, se adauga sarea si praful de copt. Se pune untul taiat in bucatele mici si se framanta intre degete pana se obtine un aluat nisipos. Se adauga smantana, oul...

Citeste continuarea

Aperitiv castravete cu salata de vinete si carnat la cuptor cu feta

Postat de ctlina

Taiati carnatul in felii subtiri. Puneti-le pe o placa, presarati deasupra branza feta si cimbru uscat. Dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 10 minute. Spalati si curatati...

Citeste continuarea

Aperitiv rulouri cu spanac si branza

Postat de Criss

Exact in ordinea in care am scris ingredientele, acestea se pun in cuva masinii de paine, se seteaza masina pe programul de framantare si dospire si ...cam atat. O lasam sa-si faca linistita...

Citeste continuarea

Aperitiv sparanghel invelit in jambon si aluat foietaj

Postat de merisor67

Lăsăm aluatul foietaj la dezghețat, la temperatura camerei. Îndepărtăm partea lemnoasă de la sparanghel și îl clătim bine în apă rece. Punem la fiert apa cu sarea,...

Citeste continuarea

Aperitiv carnati in foietaj surpriza

Postat de marianbobosea

Carnatii se taie in bucati potrivite (dupa gustul fiecaruia). Aluatul se lasa la decongelat. Cand aluatul este decongelat, se despacheteaza,se mai intinde cu sucitorul, ca sa nu iasa prea...

Citeste continuarea

Aperitiv oua panirate cu sos de iaurt si castraveti murati

Postat de merisor67

Scurgem fileul de ton, de ulei, îl stropim cu zeamă de lămâie și adăugăm crema de brânză peste el. Spălăm pătrunjelul și îi tocăm frunzele mărunt. Amestecăm...

Citeste continuarea

Aperitiv chec in foietaj

Postat de trifadalia

Tava de chec se unge cu ulei sau se pune hartie de copt, apoi se intinde in ea aluatul de foietaj, presand bine pe margini si se pune la rece pana se prepara compoztia. Intr-un vas, ouale se...

Citeste continuarea

Oua rosii, vopsite in coji de ceapa

Postat de licurici_lra

Ouale se spala bine si se lasa la uscat. Cojile de ceapa se spala, apoi se pun intr-o cratita cu apa (se opresc cateva, pentru a fi puse deasupra oualelor) si se firb 20 min, apoi se adauga...

Citeste continuarea

Oua rosii, vopsite natural

Postat de RODIMUR

Mai întâi trebuie pregătită ”vopseaua”. Se pun cojile de ceapă într-un vas (să fie mai mult de jumătate) se acoperă bine cu apă rece și se dă oala la fiert,...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking