Aperitive / Garnituri

Pachetele umplute cu carne si legume

Postat de mirela0911

Se prepara maiaua din putina apa calduta amestecata cu 1 lgt zahar, 2 lg faina si drojdia proaspata. Se lasa deoparte pana se activeaza drojdia, timp de 10-15 minute. Se cerne faina intr-un...

Citeste continuarea

Aperitiv saratele

Postat de Geanina87

Frământăm brânza, ouăle, untul si o mână de făină amestecată cu praful de copt. Continuăm să frământăm adăugând treptat făină până când...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu cascaval si piept de pui

Postat de madi_marin

Se pune caşcavalul ras într-un castron, se adaugă ouăle bătute, smântâna şi mărarul proaspăt tocat şi se omogenizează bine totul. Tava de aragaz se tapetează cu...

Citeste continuarea

Oua de prepelita vopsite la abur

Postat de panacris

Sita se așază deasupra vasului pregătit pentru fierbere. Se așază ouăle, degresate cu detergent de vase și clătite cu apă rece, în sită, unul câte unul. Se toarnă apa și...

Citeste continuarea

Oua pentru Paste 2020

Postat de Constelatialeu

Mai intai degresam ouale, le spalam bine, apoi le punem la fiert, adaugam in apa putina sare si putin otet, sa nu se sparga. Dupa ce au fiert bine, le lasam sa se raceasca. Apoi le decoram pe...

Citeste continuarea

Oua decorate de Paste, dupa metoda servetelului

Postat de Ksenya

  Scoateti ouale si aduceti-le la temperatura camerei. Spalati bine ouale, folosindu-va de un burete de bucatarie. Puneti ouale la fiert   putina sare si la foc   mediu...

Citeste continuarea

Palanete cu branza pe dinafara

Postat de mihaelar63

Am reusit sa pigulesc niste afumatura fiarta si m-am gandit ce gust bun va da impreuna cu branza . Am format patru bilute de aluat .Intind frumos aluatul  ,presar afumatura, asez frumos...

Citeste continuarea

Spirala cu muschi file si altele

Postat de Constelatialeu

Umplutura : Radem cascavalul si branza de oaie, le punem intr-un castron, taiem cepsoara cu o foarfeca, adaugam muschiul file taiat cubulete mici, adaugam si 2 oua si un albus, presaram piper si...

Citeste continuarea

Oua vopsite cu coji de ceapa si decorate cu frunze de plante

Postat de UrsanMihaela

     Luam vasul si punem apa in el, cam 3,5 l si pe urma adaugam cojile de ceapa .    Punem sarea si otetul peste cojile de ceapa si vasul pe foc.    In...

Citeste continuarea

Barcute umplute cu piept de pui

Postat de mirela0911

Intr-un bol se pune faina iar pe margine sarea. Se incalzesc usor 150 ml apa, se amesteca cu zaharul, 2 lg faina si drojdia proaspata. Se lasa sa dospeasca 10 minute. Se toarna peste faina...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking