Aperitive / Garnituri

Aperitiv chiftelute de cartofi cu cheddar

Postat de Bucataras

Pune piureul de cartofi intr-un bol incapator; Peste acesta adauga ceapa verde, baconul, usturoiul, boia, chimionul, sarea si piperul, 1 ou si amesteca bine; Pune faina pe maini, ia putina...

Citeste continuarea

Aperitiv oua umplute

Postat de sufletista

Ceapa o dam prin razatoarea mica si o scurgem bine de apa. Galbenusurile le amestecam cu pateul, cu 2 linguri smantana, condimente dupa gust si ceapa calita putin in untul topit. Umplem...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu

Postat de anuta

Galbenusurile frecate un pic cu uleiul si sarea se amesteca cu piureul de spanac bine scurs, se adauga si smantana, se pipereaza. Albusurile se bat spuma tare cu un pic de sare, se...

Citeste continuarea

Aperitiv cosulete de primavara

Postat de anuta

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien, apoi incingem un strop de ulei de masline si calim ceapa cu ardeiul curatat si taiat...

Citeste continuarea

Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa

Postat de anuta

Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine, se da la rece 15 minute, apoi se intinde intre 2 folii de plastic si se asaza in forma de tarta. Se incinge un pic...

Citeste continuarea

Aperitiv bagheta umpluta in crusta de bacon

Postat de anuta

Taiem capetele baghetei, o taiem in 2 jumatati si apoi pe lung. Scoatem o parte din miez, lasand pe coaja cca 0,5 cm. Preparam o omleta in tigaia incinsa cu un strop de ulei de masline,...

Citeste continuarea

Aperitiv placinte rasucite cu branza, cascaval si marar

Postat de simona72

Pentru inceput se amesteca cu telul cele 40 gr faina cu 200 ml apa rece pana faina se desface. Se pune amestecul intr-o craticioara, se amesteca constant si se lasa pe foc pana incepe sa se...

Citeste continuarea

Langosi cu branza de burduf si marar

Postat de RODIMUR

Pentru aluat, se pune făina, amestecată cu sarea, în vasul pentru frământat, se face o adâncitură în mijlocul ei și acolo se pune drojdia mărunțită, cu zahărul. Se...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu branza, carnati si ciuperci

Postat de mirela0911

Aluatul: Intr-un bol se cerne faina, se adauga sarea si praful de copt. Se pune untul taiat in bucatele mici si se framanta intre degete pana se obtine un aluat nisipos. Se adauga smantana, oul...

Citeste continuarea

Aperitiv castravete cu salata de vinete si carnat la cuptor cu feta

Postat de ctlina

Taiati carnatul in felii subtiri. Puneti-le pe o placa, presarati deasupra branza feta si cimbru uscat. Dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 10 minute. Spalati si curatati...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking