Supe/Ciorbe

Ciorba de rata cu galuste de gris

Postat de merisor67

Punem carnea la fiert în apă cu puțină sare. Înlăturăm spuma care se formează pe parcurs și lăsăm carnea să fiarbă aproximativ 30 de minute, sau până...

Citeste continuarea

Ciorba de curcan, cu taitei

Postat de mirela0911

Se spala bucatile de carne si se spun la fiert in apa cu putina sare. Se spumeaza de cate ori este nevoie apoi se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se adauga si ceapa curatata dar lasata intreaga....

Citeste continuarea

Ciorba de cartofi, cu varză murată și cârnați afumați de porc

Postat de RODIMUR

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se spală, se taie rondele, sau semirondele și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se ridică spumă deasupra, se...

Citeste continuarea

Supa crema de broccoli si ceapa

Postat de gurita_ta2005

Broccoli se spala bine se taie in bucati mai mici si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare. Se adauga si o ceapa alba curata. Cand sunt fierte se scot intr-un castron,zeama se lasa...

Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare de curcan, rosii si oregano

Postat de mihaelar63

Legumele se curata si se spala . Taiati bucati mai marisoare morcovii , patrunjelul radacina , pastarnacul , ceapa si telina . Pentru a castiga timp se pun legumele in vasul...

Citeste continuarea

Supa/crema de dovleac cu ghimbir, usturoi si seminte prajite

Postat de ctlina

Dovlecelul se goleste de seminte si nervuri, se curata de coaja si se taie in bucati medii. Se curata cartofii, prazul si morcovul.  Se taie in bucati si se pun legumele la fiert cu...

Citeste continuarea

Ciorba de legume, acrita cu moare de varza

Postat de RODIMUR

Se curăță ceapa și usturoiul, se spală, se mărunțesc și se călesc ușor în ulei suficient și la foc mic, ca să nu se ardă, mai întâi ceapa și apoi și usturoiul....

Citeste continuarea

Ciorba cu oase de porc afumate

Postat de Bunica

Portioneaza oasele si lasa-le 20 min in apa calda. Pune 1,5 l apa intr-o oala si pune-o pe foc. Curata ceapa, ardeiul, morcovul, telina, radacina de pastarnac si patrunjel, spala-le, apoi...

Citeste continuarea

Supa crema de conopida si ardei copt

Postat de ravanna

Se pun buchetelele de conopida la fiert cu apa cat cuprinde si vegeta sau legume uscate. Dupa ce conopida s-a fiert ( aprox 10 minute) se ia de pe foc si se scurge apa in proportie de 80%. Se...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza

Postat de ancutsa

  Se spală şi se curăţă legumele. În oala pentru ciorbă (capacitate 4 litri), se călesc mai întâi, în puţin ulei înfierbântat, ceapa albă...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Retete Delikat