Supe/Ciorbe

Ciorba de cartofi cu os afumat

Postat de mihaelar63

Osul se opareste cu apa clocotita si se da un clocot. Eu fac aceasta operatiune pentru a nu avea gust prea puternic de afumatura. Legumele se curata si se spala. Morcovii se...

Citeste continuarea

Supa de ciuperci

Postat de Satisfyyourcravings

Ciupercile si usturoiul se taie felii.  Se incalzeste o oala pentru supa, cu fund dublu, la foc mediu si se adauga untul. Cand acesta s-a topit, se adauga ciupercile si usturoiul. ...

Citeste continuarea

Ciorba falsa de burta

Postat de RODIMUR

Ceapa se curăță, se spală și se taie mărunt. Kaiserul/costița afumată se taie fâșii late de 3 cm și groase de aproximativ 2-3 mm. Se călește ceapa și kaiserul în...

Citeste continuarea

Supa crema de mazare, spanac si menta

Postat de Oana

Pune la fiert o oala cu 2 l de apa si sare dupa gust. Adauga prazul taiat rondele si mazarea. Lasa sa fiarba 20 de minute. Adauga apoi frunzele de spanac si mai lasa 5 minute sa fiarba....

Citeste continuarea

Ciorba de miel cu tarhon

Postat de katty

Carnea taiata in bucati potrivite o punem intr-o oala, acoperita cu apa rece. Fierbem 15 minute, spumand de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede. Adaugam ceapa tocata fin si...

Citeste continuarea

Ciorba de miel cu spanac si salatica

Postat de mihaelar63

Capul si si oasele de miel se curata bine si se spala. Puneti carnea sa dea un clocot (sa se opareasca) intr-o oala cu apa, otet si putina sare. Dupa ce s-a oparit apa se...

Citeste continuarea

Ciorba de miel cu tarhon

Postat de dantes

Se spala bine carnea cu apa si otet si se pune la fiert in apa cu sare si ceapa taiata marunt. Cand carnea este pe trei sferturi fiarta se scoate se curata de pe oase se taie in bucati si se pune...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu praz, tarhon si smantana

Postat de mihaelar63

Curatati si spalati legumele. Tocati marunt prazul. Taiati radacinoasele cuburi. Sotati usor legumele in ulei pana prazul incepe sa se inmoaie. Sarati. Adaugati 3 l apa...

Citeste continuarea

Supa de naut cu paste si spanac

Postat de ianculubita

In vasul cu ulei se caleste ceapa, se adauga apoi usturoiul zdrobit, maghiran, rozmarin, dupa 2min. se adauga spanacul (eu am folosit congelat), dupa 5 min. se adauga nautul scurs si clatit cu apa...

Citeste continuarea

Ciorba de burta

Postat de vasimur

Cum p regăti m  ciorbă de burtă : Este de preferat burtă de vițel gata curățată, dar nu prefiartă, deoarece nu mai beneficiați de savoarea și gustul adevărat al...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooking
Retete diabetici
Kamis