Supe/Ciorbe

Supa de cartofi, cu zdrente de oua

Postat de RODIMUR

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul, țelina), se spală, se taie grosier și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă....

Citeste continuarea

Ciorba de rosii si cartofi dulci

Postat de caroline

Ceapa o curatam de coaja si o tocam marunt. Usturoiul il curatam de coaja.Tija de telina o taiem cat mai marunt . Intr-o oala punem o lingura de ulei si calim ceapa,usturoiul si telina . ...

Citeste continuarea

Supa de pui cu galuste de gris

Postat de lucy2002

Carnea se spala si se pune la foc intr-o oala incapatoare. Indepartam spuma care se foarmeaza deasupra carnii. Legumele se curata si se spala. Tocam radainoasele, morcovul, patrunjelul si...

Citeste continuarea

Ciorba cu afumatura si zeama de varza

Postat de lucy2002

Legumele se curata, se spala si se taie dupa preferinta. Scarita o spalam bine cu apa calda. Intr-o oala punem uleiul si legumele( radacinosele ) la calit 5 minute, dupa care adaugam scarita...

Citeste continuarea

Supa de rosii, cu omleta

Postat de RODIMUR

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde, cu afumaturi

Postat de RODIMUR

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se spală, se taie și se pun la fiert cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se...

Citeste continuarea

Ciorba din oase de porc

Postat de violeta30

Legumele le curățăm, le spălăm și le tocăm cuburi. Oasele se pun la opărit în apă clocotită 15 minute. Aruncăm apa rezultată și spălăm cu apă caldă oasele de resturile de...

Citeste continuarea

Supa de curcan cu smantana si linte rosie

Postat de mihaelar63

Pieptul de curcan se spala si se taie cubulete . Legumele se curata si se spala  . Morcovul si patrunjelul se taie cubulete . Ceapa  si usturoiul se toaca marunt . Sotati...

Citeste continuarea

Supa de legume, cu sunca taraneasca afumata

Postat de RODIMUR

Rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul și țelina) se curăță, se spală, se taie bețișoare (julienne) și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege...

Citeste continuarea

Supa crema de legume cu bacon crocant

Postat de merisor67

Spălăm bine roșiile și le opărim în apă clocotită cu puțină sare, apoi le lăsăm să se tempereze și le curățăm. Curățăm restul legumelor și le tocăm cuburi. Punem uleiul...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking