Supe/Ciorbe

Ciorba de loboda cu maruntaie de pui

Postat de katty

Spalam bine carnea de pui si o punem la foc intr-o oala, acoperita cu apa rece. Spumam bine, apoi adaugam ceapa, morcovul si ardeiul gras tocate fin. Fierbem pana carnea si legumele sunt moi,...

Citeste continuarea

Ciorba de spanac cu cartofi, iaurt si costita afumata

Postat de mihaelar63

Puneti costita afumata la fiert. Intre timp curatati, spalati si taiati legumele. Taiati marunt ceapa si usturoiul. Feliati morcovii. Sotati legumele pregatite usor in ulei si turnati...

Citeste continuarea

Supa de sparanghel cu mozzarella

Postat de ctlina

Sparanghelul verde nu este necesar sa-l curatati, indepartati numai baza lui. Taiati-l bucati. Puneti uleiul la-ncalzit intr-o oala adanca. Sotati ceapa curatata si tocata marunt. Puneti...

Citeste continuarea

Ciorba de cartofi noi, cu loboda si smantana

Postat de RODIMUR

Se curăță rădăcinoasele, se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă, când este...

Citeste continuarea

Supa de fasole uscata

Postat de trifadalia

Fasolea impreuna cu ciolanul proaspat de porc se pun la fiert in apa rece cu sare. Ceapa se taie si se pune si ea la fiert impreuna cu carnea si fasolea, alaturi de foile de dafin. Cand sunt pe...

Citeste continuarea

Supa de broccoli cu ciuperci

Postat de mihaelar63

Ceapa , morcovul , ardeiul si telina se taie marunt cubulete . Ciupercile se scurg de saramura si se limpezesc cu apa rece . Se soteaza in ulei incins ceapa , si orezul ....

Citeste continuarea

Supa crema de spanac

Postat de oanapl

Se spală și se curăță legumele. Ceapa se taie julien, dovlecelul, morcovul, usturoiul, țelina, pătrunjelul și păstârnacul se taie felii, iar cartofii se taie cubulețe. Se pun...

Citeste continuarea

Bors taranesc de primavara

Postat de katty

Taiem carnea in  bucatele mai mici. O spalam bine si o punem la fiert cu apa cat sa o depaseasca de doua degete intr-o oala. Spumam ori de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama...

Citeste continuarea

Ciorba de salata verde

Postat de cristinutanicolita

Salata se spală foarte bine. Apa se pune la fiert.  Ceapa si morcovul se curăță și se spală.  Foile de ceapa se spală bine.  Se taie salata ,ceapa, morcovul,...

Citeste continuarea

Zama aita de fasole verde

Postat de mihaelar63

Fasolea se spala , se curata la capete si se rupe bucati mai mici . Mie imi place sa fie cam de 3-4 cm . Legumele se curata si se spala . Morcovii se taie rondele . Ceapa si...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking