Supe/Ciorbe

Bors de perisoare din salau la Crock-Pot Express

Postat de simona72

Carnea de peste se taie bucati si se trece prin masina de tocat carne sau printr-un robot de bucatarie. Peste pestele tocat adaugam cozile de ceapa tocate fin, patrunjelul tocat marunt, oul, sare...

Citeste continuarea

Ciorba de burta express

Postat de Ksenya

Se pune burta la fiert cu stockul de legume pentru 20 minute. intre timp calim morcovul in cele 2 linguri de ulei; cand a inceput sa aiba culoare portocalie intens spre aramiu, dam deoparte....

Citeste continuarea

Zeama de Dubova

Postat de Constelatialeu

Intr-o cratita cu apa am dat in 2 clocote aripioarele cu putina sare. In alta oala am pus apa la fiert, am adaugat putina sare si dupa ce au dat in clocot aripioarele, le-am transferat in oala...

Citeste continuarea

Ciorba de stevie

Postat de ancutsa

  Se curăță și se spală ceapa și morcovul. Ceapa se toacă mărunt, iar morcovul se dă pe răzătoare. Ardeiul gras se taie cubulețe. Ștevia se spală și se taie fideluță....

Citeste continuarea

Ciorba de fasole galbena

Postat de ancutsa

    Se curăță și se spală legumele. Într-o oală cu capacitate de 3 l, se călesc în puțin ulei încins ceapa, ardeiul gras verde și cel roșu, acestea...

Citeste continuarea

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Postat de rocsi_1612

Incepem cu pregatirea  galustelor : Puneti laptele la fiert intr-o cratita. Cand incepe sa dea in clocot, dati focul mai mic, turnati malaiul in ploaie. Amestecati cu un tel, iar cand...

Citeste continuarea

Supa de cartofi, cu taitei

Postat de RODIMUR

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul și țelina) se spală, se taie grosier și se pun la fiert cu 3 litri de apă rece. Cînd se ridică spumă deasupra, se culege și se...

Citeste continuarea

Ciorba de burta

Postat de Zamfira

Spălăm burta și rasolul cu apă rece, apoi le punem la fiert. Când începe să fiarbă, îndepărtăm spuma formată. Lăsăm să fiarbă la foc mic 30 de minute(burta este...

Citeste continuarea

Ciorba de cartofi, acrita cu moare de varza

Postat de RODIMUR

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul și țelina), se spală, se taie rondele și se pun la fiert, la foc iute, cu 3 litri de apă. Când se ridică spuma deasupra, se culege...

Citeste continuarea

Supa de pui

Postat de dantes

Se curata legumele si se taie in bucati mari si se pun la fiert impreuna cu aripile de pui. Cand sunt fierte toate, se strecoara. Se fierb taiteii circa 8 minute, se strecoara si se dau prin jet...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking