Supe/Ciorbe

Ciorba putin picanta

Postat de dantes

Ceapa, telina, usturoiul se taie marunt, cartofii se curata si se taie in cubulete, morcovii se taie in rondele. Se pune uleiul la incalzit, se adauga ceapa si se caleste 3-4 minute, amestecand...

Citeste continuarea

Ciorba de gascan cu legume si mazare verde

Postat de mihaelar63

 Legumele se curata si se spala . Inainte de pregatire am tinut carnea si tacamurile in apa rece , pe care am schimbat-o de trei ori . Mi-a parut ca  gascanul are carnea...

Citeste continuarea

Supa de rosii cu papioane

Postat de mirela0911

Se spala bucatile de carne si se oparesc in apa clocotita. Se pun apoi intr-o oala cu 3 litri de apa si se lasa sa fiarba. Se spumeaza daca este nevoie. Cand incepe sa clocoteasca apa, se...

Citeste continuarea

Bors de fasole verde cu carne de porc

Postat de katty

Portionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Spumam si fierbem de jumatate. Adaugam morcovul, ceapa si pastarnacul...

Citeste continuarea

Supa de conopida

Postat de Ksenya

Punem intr-o cratita cartofii la fiert cu un litru de supa de legume sau apa, pana fierb cartofii separat. Intr-o tigaie ,incalzim uleiul si sotam sunculita 2 minute. Adaugam peste...

Citeste continuarea

Bors de bibilica cu gulii

Postat de katty

Spalam bine carnea si o punem intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Fierbem si spumam de cate ori este nevoie pana carnea este fiarta de jumatate. Intre...

Citeste continuarea

Ciorba de urzici, dreasa cu ou si cu otet

Postat de ancutsa

Se spală legumele, ceapa se toacă mărunt, ardeiul şi roşia se taie cubuleţe, urzicile se mărunţesc, iar morcovul se dă pe răzuitoare. Se călesc legumele în puţin ulei, se...

Citeste continuarea

Ramen a la Panacris

Postat de panacris

Legumele se curăță și se pun la fiert întregi, împreună cu carnea de pui și mirodeniile, la foc mediu cca. 60 de minute cu cca. 2000 ml apă rece. Recunosc că am folosit din nou...

Citeste continuarea

Ciorba de legume cu afumatura

Postat de Bunica

Se spala costita, se portioneaza si se pune la fiert, sa dea 1-2 clocote. Scoate costita de apa si las-o la racit. O oala de 4 l.in care se pun 2 l. apa se pune pe foc. Radacinoasele se...

Citeste continuarea

Ciorba de gaina si conopida

Postat de dantes

Pentru aceasta ciorba am ales carnea de gaina de casa, care e deosebit de gustoasa, desi ia mult timp la fierbere. Din acest motiv eu am pus-o la fiert in oala cu presiune circa 30 minute. Am...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking