Postat de ctlina
Se indeparteaza cotorul si se spala.rapid sub apa andivele. Puteti sa le lasati intregi daca sunt mici sau sa le taiati in 2 daca sunt mari. Reveniti-le in 30 g de unt cu o lingura de...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Pentru inceput se lasa crevetii sa se dezghete la temperatura camerei, apoi se spala usor si se usuca cu prosoape de hartie. Se pun pastele la fiert in apa cu sare si se lasa sa fiarba al...
Citeste continuareaPostat de Satisfyyourcravings
Crevetii se decongeleaza, daca este cazul si se curata. Intr-un bol, se amesteca 2 linguri miere cu otetul, sosul de soia si ghimbirul. Se adauga crevetii si se lasa la marinat minim 30 de...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Curatati si spalati legumele. Ceapa se taie rondele. Usturoiul se feliaza fin. Ardeii se taie cubulete. Eu am clatit scoicile cu apa rece si le-am scurs in sita cu ochiuri...
Citeste continuareaPostat de Satisfyyourcravings
Baconul se toaca, rosia se taie bucati, iar ceapa, usturoiul si patrunjelul se toaca marunt. Se prajeste baconul in putin ulei de masline pana devine crocant. Intre timp, se...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Spalati lamaia verde. Curatati avocado-ul, taiati-l in 2, scoateti samburele si taiati-l felii. Arozati-le cu zeama de lamaie. Mixati ceapa taiata marunt cu...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Se spală midiile de mai multe ori, dar nu se lasa mult în apă (se vor deschide). Daca nu sunt gata curatate, se curata bine cu cutitul. Curatati si taiati ciupercile felii....
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Curatati si spalati usturoiul verde. Feliati-l rondele. Curatati si spalati rosiile, ceapa verde si verdeata. Se caleste usturoiul usor cu atentie sa nu se arda....
Citeste continuareaPostat de Satisfyyourcravings
Crevetii se decongeleaza, daca este nevoie. Carnatul se taie felii, legumele se taie cuburi/felii si se indeparteaza boabele de porumb de pe stiuleti. Se amesteca crevetii cu 1/2 lingura...
Citeste continuareaPostat de Satisfyyourcravings
Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mare si se soteaza 1 catel de usturoi tocat fin, iar celalalt zdrobit usor cu podul palmei, tulpinile de patrunjel si chiliul tocat. Se lasa 1 minut,...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|