Dovleceii se curata de coaja , apoi se taie cubulete .La fel procedam si cu cartofii insa se taie cuburi mult mai mici decat dovleceii. Rosiile le cufundam în apă clocotită timp de un...
Pieptul de rata il uscam bine cu prosoape de hartie. Il crestam usor pe partea cu pielea,fara sa taiem carnea.
Condimentam cu sare si piper.
Pornim cuptorul la 180 grade si pregatim un vas...
Curatam agrisele de codite si de moti, spalam in 2-3 ape si le lasam la scurs. Adaugam zaharul peste ele, scuturam un pic si le maruntim la robot. Se obtine o pasta.
Intr-o oala turnam apa ,asezam...
Iata cum se prepara Reteta de prajitura Borzosa
Untul se topește într-o crăticioră pe bain-marie sau la microunde.
Se pune apoi în bolul vasului pentru mixer, se adaugă zahărul, zahărul vanilinat, făina cernută...
Iata cum se prepara Reteta de placinta cu carne de vita, curcan si ciuperci
Untul se topește într-o crăticioră pe Bain-Marie sau la microunde.
Se pune apoi în bolul vasului pentru mixer, se adaugă făina, praful de copt și...
Fasolea se spala bine in doua ape, apoi se lasa in apa cat sa fie bine acoperita, de seara pana dimineata.
A doua zi se adauga apa calda si se pune la foc pana cand incepe sa fiarba.
Se...
Am oparit bucata de jambon. Am spalat fasolea si le-am pus sa fiarba in oala sub presiune timp de 45 minute.
Am curatat si spalat legumele.
Am prajit usor ceapa cubulete si ardeii feliati...
Pentru piure: se spala fasolea in mai multe ape, se lasa peste noapte in castron cu apa sa se umfle fasolea. A doua zi, se scurge de apa, se pune apa curata peste fasole, 1 lingurita...