Reteta de vedeta

Rosii umplute cu sos Andalouse si vinegrette din rosii

Postat de Satisfyyourcravings

Se preincalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius. Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura.  Se adauga rosiile pe rand intr-o oala cu apa fierbinte, se transfera pe o farfurie...

Citeste continuarea

Cornul abundentei

Postat de carmen

Se dizolva zaharul in bors (ca sa mearga mai repede, eu il incalzesc pe foc). Amestecul caldut il torn peste drojdie - maia intr-un cuvant si se lasa sa dospeasca, evident ca merge repede avand...

Citeste continuarea

Oua posate sau ochiuri romanesti

Postat de Mutulica

Intr-o oala incapatoare puneti la fiert un litru de apa impreuna cu sarea si cele 3 linguri cu otet. Cand da apa in clocot, reduceti focul la minim, cat sa nu faca bule apa, spargeti ouale...

Citeste continuarea

Burger Frantuzesc

Postat de AlexTeacher

Eliminati grasimea de la 2 piepti de rata – pastrati grasimea de la un singur piept; Taiati-le cuburi; Bagati-le in masina de...

Citeste continuarea

Dovlecei cu ricotta si rosii uscate - Reteta cu nr 100 !!!

Postat de RoXx

Dovleceii se spala, se taie fasii subtiri pe lung,se asezoneaza si se coc pe grill. Eu i-am tinut cam 2-3 minute pe fiecare parte. Dupa ce sunt gata toate fasiile, se pune pe fiecare la un...

Citeste continuarea

Paine pentru sandwich

Postat de daniastefania

Intr-un vas punem 125 ml apa calduta, drojdia si zaharul. Se lasa 5 minute sa se activeze drojdia. Faina se amesteca cu sarea si restul de apa. Se amesteca bine. Se adauga apa cu drojdia si...

Citeste continuarea

Frittata cu cartofi dulci, mozzarella gourmet si bergader by Delaco

Postat de AlexTeacher

Taie ambele tipuri de cartofi cuburi si pune-i separat la fiert in apa cu sare; Taie ardeiul gras cubulete marunte (Brunoise); Taie...

Citeste continuarea

Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie

Postat de AlexTeacher

Zdrobeste boabele de ienupar si lemongrass-ul intr-un mojar; Stropeste iepurele cu putin ulei de masline si pune pe acesta ienupar, lemongrass, sare si piper;...

Citeste continuarea

Batoane cu sparanghel si branza Gouda

Postat de Satisfyyourcravings

Se frig tulpinile de sparanghel presarate cu sare, piper si ulei de masline pe un gratar fierbinte, 5-7 minute, intorcandu-le pe fiecare parte. Se scot pe un tocator si se toaca grosier....

Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco

Postat de AlexTeacher

Curata ciupercile si pune sare pe ele; Lasa-le pe un tocator cca 15 minute si apoi tapeteaza-le cu cateva servetele pentru a absorbi excesul de apa;...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Montare D’oro
Multicooking