Rosii umplute cu sos Andalouse si vinegrette din rosii

Postat de Satisfyyourcravings in Reteta de vedeta
6 Iun 2018 | 2931 vizualizari

O reteta Sergio Herman.  Sosul andalouse este o specialitate belgiana de sos pe baza de maioneza (mai contine ceapa, pasta de tomate si ardei rosu) care se serveste cel mai des impreuna cu Frites (cartofi prajiti). 

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 07.06.2018, 14:19
Ce bine arata!
la 07.06.2018, 14:33
la 07.06.2018, 15:41
la 07.06.2018, 16:49
Big like!
la 07.06.2018, 17:29
Tare bine arata !
la 07.06.2018, 18:28
la 07.06.2018, 19:48
grozav arata!
la 08.06.2018, 06:59
Big yaaaam!
la 08.06.2018, 08:51
la 09.06.2018, 21:26
O reteta faina, gustoasa!
la 12.07.2018, 08:27
Totul suna tare bine!
la 12.07.2018, 19:51
Ce reteta
la 16.07.2018, 19:12
Foarte frumoase, mi-au placut mult!
la 16.07.2018, 19:49
Wow, Ancutsa! Chiar le-ai incercat? Ale mele (am doua fetite de 3 si 4 ani) le-au devorat. Vinegrette-ul aduce o prospetime senzationala si cred ca e ingredientul cheie al preparatului. Tie ce ti-a placut cel mai mult?

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking