Rosii umplute cu sos Andalouse si vinegrette din rosii
Postat de Satisfyyourcravings in Reteta de vedeta 6 Iun 2018 | 4200 vizualizari
O reteta Sergio Herman.
Sosul andalouse este o specialitate belgiana de sos pe baza de maioneza (mai contine ceapa, pasta de tomate si ardei rosu) care se serveste cel mai des impreuna cu Frites (cartofi prajiti).
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 07.06.2018, 14:19
Ce bine arata!
la 07.06.2018, 14:33
la 07.06.2018, 16:49
Big like!
la 07.06.2018, 17:29
Tare bine arata !

la 07.06.2018, 18:28
la 07.06.2018, 19:48
grozav arata!
la 08.06.2018, 06:59
Big yaaaam!
la 09.06.2018, 21:26
O reteta faina, gustoasa!
la 12.07.2018, 08:27
Totul suna tare bine!
la 12.07.2018, 19:51
Ce reteta
la 16.07.2018, 19:12
Foarte frumoase, mi-au placut mult!
la 16.07.2018, 19:49
Wow, Ancutsa! Chiar le-ai incercat? Ale mele (am doua fetite de 3 si 4 ani) le-au devorat. Vinegrette-ul aduce o prospetime senzationala si cred ca e ingredientul cheie al preparatului. Tie ce ti-a placut cel mai mult?
COMENTEAZA