Desert prajitura cu ciocolata, nuca de cocos si dovlecei
Postat de ctlina

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Curățați dovleceii și dati-i pe razatoare. Dacă sunt mari, presati-i într-o strecurătoare pentru a îndepărta o parte...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Curățați dovleceii și dati-i pe razatoare. Dacă sunt mari, presati-i într-o strecurătoare pentru a îndepărta o parte...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Într-un castron sau în robotul de bucătărie, bateți ouăle cu îndulcitorii. Adăugați cafeaua, mascarponele și...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Am separat albusurile de galbenusuri. Albusurile cu un praf de sare le-am mixat, am adaugat 25 g indulcitor. Galbenusurile le-am mixat cu restul de 25 g de indulcitor. Am pus la topit banutii de...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Separați gălbenușurile de albușuri. Topiti ciocolata cu laptele de cocos si untul la bain marie. Amestecati. Bateți...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Spanacul se opareste in apa clocotita . Scurgeti spanacul si-l blenduiti impreuna cu usturoi si cateva rondele de ceapa verde . Condimentati cu sare si cu pudra de nucsoara ....
Citeste continuareaPostat de ctlina
Incalziti cuptorul la 180°C. Spalati si uscati cu un prosop de hartie merele. Amestecati indulcitorul cu scortisoara. Scobiti merele cu un cutit, lasand un 1 cm de la baza...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Intr-un castron sau in bolul robotului bateti ouale intregi cu indulcitorul sau zaharul. Incorporati laptele de cocos si vanilia amestecand in continuu. Varsati compozitia obtinuta in 4...
Citeste continuareaPostat de privatelaura
Ingredientele pentru blat se lasa temperatura camerei pentru o ora. Se porneste cuptorul la 170 grade C. Se pune la indemana o tava cu hartie de copt. Fructele se spala si se lasa la scurs....
Citeste continuareaPostat de privatelaura
Se pregatesc 2 vase rotunde pentru copt (diametru 13 cm. Intr-un vas mic, se pun 3 lg de Green Sugar Gold si un cub mic de unt. Se pune pe foc, se lasa pana se topeste tot indulcitorul. Acum...
Citeste continuareaPostat de privatelaura
Se porneste cuptorul la 160 grade C, coacere sus-jos. Se curata rubarba de frunze, iar tijele ramase se spala si se taie cubulete. Se amesteca cu zmeura. Peste fructe, se presara 1 lgta de...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|