Ingrediente
- 400 g dovlecei rasi (4 mici pentru mine)
- 150 gr ciocolată neagră 85%
- 5-6 linguri de îndulcitor natural erithritol
- 1 linguriță de praf de copt
- 50 gr făină de cocos
- 2 oua
- 200 ml de lapte de cocos
- nucă de cocos rasă
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Curățați dovleceii și dati-i pe razatoare.
Dacă sunt mari, presati-i într-o strecurătoare pentru a îndepărta o parte din apă. Ai mei erau mici si tineri i-am pus astfel.
Topiti ciocolata cu laptele de cocos la cuptorul cu microunde sau la bain marie. Amestecati bine.
Într-un castron sau în bolul robotului de bucătărie, bateți ouăle cu îndulcitorul.
Adăugați făina, praful de copt și amestecați.
Apoi adăugați dovleceii și ciocolata topită.
Ungeți cu ulei o formă de prajitura și turnați amestecul în ea.
Decorati cu fulgi de nuca de cocos. Se da la cuptor pentru 35-40 de minute.
Lasati sa se raceasca.
Prăjitura cu dovlecei si ciocolată va fi și mai bună a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu ciocolata, nuca de cocos si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|