Cornul abundentei
Postat de carmen in Reteta de vedeta 30 Aug 2016 | 4917 vizualizari
Cornul abundentei, de obicei il fac in preajma sarbatorilor, momentul in care cu totii ne dorim si dorim tututror toate cele bune.
Gandindu-ma ca reusesc sa ajung la intalnirea Bucatarasilor de la Paltinis 2016 fie si pentru cateva ore, am vrut sa le transmit tot ce-i mai bun ! Cornul - a fost mesajul meu de bine !
Bunica mea ne facea mereu insa din coca moarta si-l pastra de frumusete pana la Pasti. Eu am cautat o reteta comestibila pentru ca nu suport sa arunc mancarea. Intai am facut din aluat de cozonac ca mai apoi, Petro, prietena mea mi-a sugerat-o si dupa testare am decis ca este cea mai potrivita
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 30.08.2016, 10:23
la 30.08.2016, 10:37
am inteles ca l-ai adus la intalnire,cred ca a fost furat,eu nu l-am vazut si nici nu l-am gustat
la 30.08.2016, 10:48
la 30.08.2016, 11:03
pe cuvant l-am adus, nu a fost foarte decorat pentru ca trebuia sa reziste 300 si nu stiu cati de km si serpentine si caldura. Asa ca nu m-am riscat sa fac ceva delicat... si-asa am avut emotii sa nu se rupa cornul la cat de fraged era, ba mai mult am lasat parte din suport in el... si l-am scos acolo cand au venit copilasii la papat.
la 30.08.2016, 16:35
super!
la 30.08.2016, 21:20
Ce as vrea sa rup un coltisor
la 31.08.2016, 09:53
hai sa va pup si sa va multumesc de aprecieri
la 31.08.2016, 12:20
woow! super!
la 31.08.2016, 13:01
Super!
la 01.09.2016, 17:27
frumos
la 03.09.2016, 19:38
Baiatul meu a papat si am reusit sa rup si eu o bucatica, foarte bun!
la 03.09.2016, 22:38
te pup Mirela, noroc ca am martori
la 28.11.2020, 01:51
foarte interesant
COMENTEAZA