Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie

Postat de AlexTeacher in Reteta de vedeta
8 Ian 2016 | 5448 vizualizari

Cartofii gratinati sunt senzationali daca ai un cascaval pe masura...iar iepurele este gatit impecabil daca ai un Sous Vide...ce sa mai, viata e mirobolanta ! 

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 08.01.2016, 18:57
bun bun
la 08.01.2016, 19:15
Cam bun!
la 08.01.2016, 19:19
super
la 08.01.2016, 19:43
Bună este carnea de iepure!
la 08.01.2016, 19:45
Azi te-am pomenit/cautat cu o reteta de iepure Uite ca m-ai auzit! Mai ai si altele??
la 08.01.2016, 20:20
la 08.01.2016, 20:56
Ui ha,buna mancare ai facut
la 08.01.2016, 21:39
Trebuie testat
la 09.01.2016, 07:49
Un deliciu!!
la 09.01.2016, 11:29
la 09.01.2016, 13:59
Super!
la 10.01.2016, 12:16

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking