Ingrediente
- Ingredientele pentru Reteta de creveti Gambas sotati cu usturoi, ghimbir si sos de soia
- 10 creveti gambas
- 2 felii subtiri de ghimbir proaspat cu tot cu coaja
- 1 catel de usturoi
- 3 linguri de sos soia light
- 1 lingurita ulei de susan
- 2 linguri ulei
- semințe de susan
- piper
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de creveti Gambas sotati cu usturoi, ghimbir si sos de soia
Curatam creveții, lăsând doar coada. Facem o incizie si indepaetam matul negru. Tocam marunt usturoiul și ghimbirul.
Într-un wok (tigaie), se încălzește uleiul și se prăjește usturoiul și ghimbirul.
Adaugati creveții și sotati pe fiecare parte.
Adaugati sosul de soia light, uleiul de susan și gatiti 3 minute l Presarati piper, seminte de susan si serviti.a foc rapid. Cu paste chinezesti -noodles este foarte bun.
Vezi si reteta de Creveti Saganaki.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de creveti Gambas sotati cu usturoi, ghimbir si sos de soia" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
|