Fructe de mare

Creveti, scoici marinate si urechi de lemn cu taitei chinezesti

Postat de panacris

  Ceapa și usturoiul curățate, tăiate jullien se pun la călit într-un vas wok, sau o tigaie mai înaltă ;) cu uleiul de fistic/alune/arahide, la foc iute, cca. 5 minute,...

Citeste continuarea

Spaghete cu creveti aromatizați

Postat de panacris

Ardeiul kapia se coace rapid la flacăra aragazului, apoi se cojește sau cel mai simplu se folosește ardei kapia copți congelați. Ceapa galbenă, prazul și cea verde se curăță, apoi se...

Citeste continuarea

Spaghete cu fructe de mare

Postat de oanapl

Se curăță ardeiul de semințe și se taie feliuțe. Usturoiul curățat se feliază.  Într-o tigaie, se pune uleiul de măsline și se călesc  feliile de usturoi, apoi...

Citeste continuarea

Sepie la gratar

Postat de cristeena20

Ideal e sa cumparam sepie proaspata pentru a o face la gratar; aici depinde de gustul fiecaruia-daca vrem cu cerneala, nu o curatam in interior, dar se poate si curata. Sotul meu a lasat-o cu...

Citeste continuarea

Tocanita de calamari

Postat de cristeena20

Eu am cumparat calamari congelati si i-am lasat in apa la dezghetat, apoi i-am curatat si i-am taiat in bucati potrivite; Intr-o tigaie-cratita taiem ceapa, ardeiul solzisori si le punem la...

Citeste continuarea

Scoici Saint Jacques cu piureu de dovleac

Postat de ctlina

Curatati coaja dovleacului si-ndepartati semintele. Taiati-l bucati. Curatati cartofii si morcovul si taiati-i bucati. Spalati si curatati restul de legume. Puneti intr-o oala...

Citeste continuarea

Creveti cu noodles si mazare verde

Postat de mihaelar63

Baconul se taie cubulete . Crevetii si mazarea verde se pune la dezghetat . Taiteii noodles se fierb in apa cu sare , respectand instructiunile de pe ambalaj . Fierbeti usor mazarea...

Citeste continuarea

Creveti cu paste, in sos de rosii

Postat de mirela0911

Se pun pastele fainoase la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se strecoara si se pastreaza cam un polonic din apa in care au fiert. Crevetii se lasa sa se dezghete...

Citeste continuarea

Creveti cu vin alb si usturoi

Postat de rocsi_1612

Spalati crevetii, ii puneti intr-un bol pe niste servetele. Curatati usturoiul, il taiati felii. Puneti o tigaie pe foc, focul sa fie potrivit, adaugati untul si usturoiul. Cand untul s-a...

Citeste continuarea

Crevetii-aia cu ochii mici si bulbucati

Postat de Constelatialeu

Mai intai ii achizitionam de la piata cu peste (aia din Athena), apoi ii curatam ca la carte si ii prajim in ulei de masline, nu foarte mult ulei si nu prajiti foarte mult, doar parpaliti pe o...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking