Aperitive / Garnituri

Aperitiv grisine cu jambon

Postat de sufletista

Fiindca eu am avut mini grisine, am taiat cascavalul si jambon in 2. Asezam o felie de jambon, una de cascaval, dar sa nu fie cap la cap si cu o distanta. Adaugam grisinele si rulam, le...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu piersici si jambon

Postat de sufletista

Aluatul dezghetat peste noapte in frigider, il intindem usor cu facaletul si il impartim in cate mini tarte vrem. Eu am facut o tarta mare si 4 mici. Crestam un chenar in jur aluatului fara...

Citeste continuarea

Cozonac de mamaliga cu patru feluri de branza si ceapa verde

Postat de mihaelar63

Se prepara o mamaliga moale din 500 gr malai grisat . Nu uitati sa sarati apa in care fierbeti malaiul . Taiati slaninuta feliute sau daca doriti ,, soldatei "'...

Citeste continuarea

Aperitiv foietaj cu ciuperci si kaizer

Postat de ancutsa

  Se lasă aluatul la dezgheţat, la temperatura camerei.  Se curăță ciupercile de pielițe, se spală de pământ, dacă nu vă plac piciorușele, le puteți...

Citeste continuarea

Palanet cu branza si sunca

Postat de mirela0911

Se pun 100 ml lapte sa se incalzeasca usor. Se amesteca apoi cu 1 lgt zahar, 3 lg faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine apoi se lasa sa se activeze. Intr-un bol se cerne faina. Se adauga...

Citeste continuarea

Aperitiv scrob de oua

Postat de ctlina

Spalati si curatati legumele . Daca utilizati rosii proaspete taiati-le cubulete. Idem taiati ardeiul verde bucatelele. Tocati marunt ceapa si usturoiul. Bateti ouale intregi cu un...

Citeste continuarea

Aperitiv vafe

Postat de trifadalia

Se amesteca toate si se pune aparatul de vafe sa se incalzesca. Im momentul cand sunt calde, se ia cu un polonic sau cu o lingura din compozitie si se toarna in forma. Se inchide aparatul si...

Citeste continuarea

Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou

Postat de autodiag

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Sunca de Praga se taie cubulete, la fel si branza feliata. Se taie partea de sus a chiflelor, formand un capac. Se scobesc chiflele si se umplu...

Citeste continuarea

Pere la cuptor umplute cu branza Roquefort si nuci

Postat de ctlina

Incalziti cuptorul la 180°C. Curatati perele, taiati-le in 2 si scoateti cotorul cu samburi din mijlocul lor. Amestecati branza Roquefort cu nucile curatate si maruntite. Umpleti 2...

Citeste continuarea

Omleta cu masline, sir afumat si rosii

Postat de mihaelar63

Ouale se bat spuma. Sarati. Adaugati smantana si faina si omogenizati amestecul. Se taie rosia  bucati si se soteaza usor in tigaia cu ulei . Turnati amestecul de...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking