Mancaruri cu carne

Mancare scazuta din fasole uscata cu afumatura

Postat de anuta

Se curata fasolea bob cu bob de impuritati, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa la inmuiat cateva ore (de preferat de seara pana dimineata). Se scurge fasolea de apa in care s-a...

Citeste continuarea

Perisoare de pui cu tortelloni in sos de legume

Postat de merisor67

Tocăm pieptul de pui împreună cu ceapa. Adăugăm condimentele, orezul și încorporăm ouăle. Omogenizăm bine compoziția de perișoare din piept de pui. Punem apa la fiert, iar...

Citeste continuarea

Frigarui de porc la gratar, cu legume asortate

Postat de vasimur

Pasul 1. Deoarece carnea trebuie să stea la marinat, ne vom ocupa mai întâi de pregătirea ei. Spălăm bine carnea și o tăiem cubulețe ceva mai mari și mai groase, de cca 2...

Citeste continuarea

Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi

Postat de gurita_ta2005

Puiul se spala, se sterge cu prosoape de hartie, se cresteaza, se baga unt pe sub piele, se presara condimente si se unge cu ulei de masline. Punem intr-o tava de ceramica, cu putina apa, si...

Citeste continuarea

Mancare de pui cu masline

Postat de MotanLaOale

Pulpele de pui se curata si se taie bucati. Ceapa se curata si se toaca la robot, pana se face aproape pasta sau se da pe razatoarea fina. Maslinele se spala in apa rece si se pun la scurs....

Citeste continuarea

Varza cu afumatura

Postat de ella87

Tocam varza fideluta, o punem intr-un bol si o amestecam cu putina sare, o lasam 10 min. Legumele le spalam si le tocam maruntel, o sa le calim putin in ulei alaturi de scarita sau ce aveti....

Citeste continuarea

Snitele de porc in crusta de pesmet cu parmezan

Postat de AdrianUdrea

Se feliaza cotletul de porc in felii foarte subtiri.  Se bat feliile de carne cu ciocanul de snitele, apoi se presara putina sare peste ele. Se amesteca ouale cu sare, piper si mustar...

Citeste continuarea

Cotlete de porc umplute cu fasole verde si ciuperci in mantie de prapur de miel

Postat de anuta

Cotletele se spala si se zvanta, apoi se face cu un cutit ascutit, in partea superioara, cate o taietura, pe mijlocul laturii cu carne, fara a taia lateralele cotletelor, taietura dusa cu grija...

Citeste continuarea

Stufat cu carne de ied

Postat de Bunica

Bucatile de carne portionate se spala si se pun la fiert intr-un vas /cratita incapator. Se spumeaza din cand in cand. Cat fierbe carnea spala si curata usturoiul si ceapa verde, apoi le tai...

Citeste continuarea

Mancare de varza murata

Postat de MotanLaOale

Varza se pune la desarat in apa rece de seara pana dimineata. A doua zi se scot cotoarele, se toaca fideluta si se stoarce bine. Ceapa, morcovii si ardeii se curata si se toaca. Ciolanul,...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking