Mancaruri cu carne

Tocanita de purcel cu praz si usturoi

Postat de mihaelar63

Carnea de purcel se taie cuburi. Usturoiul se feliaza fin . Prazul se taie marunt . Sotati prazul si usturoiul in ulei . Adaugati carnea  de purcel pana cand...

Citeste continuarea

Jumari de porc

Postat de Bunica

Bucatile de slanina se spala si se sterg cu servetele de hartie. Se taie in bucati cam de 2/2cm. Intr-un tuci sau o cratita se pune 200 ml. apa . Pune vasul pe foc. Cand incepe apa sa...

Citeste continuarea

Friptura de porc cu carnati afumati, la tava

Postat de mihaelar63

Bucatile de pulpa se taie mai groase . Am procedat astfel pentru ca am dorit sa obtin o carne mai frageda . Ceapa se feliaza pestisori . Taiati feliute si telina . Tocati...

Citeste continuarea

Berbecut cu cartofi la tava

Postat de mihaelar63

 Pulpa de berbecut se curata si se spala cu atentie. Nu este problema ca  pulpa de berbecut pare pe exterior mai  grasa . Aceste grasimi se vor topi la coacere ....

Citeste continuarea

Tafelspitz vienez

Postat de mihaelar63

 Bucatile de rasol se pun in apa rece timp de 2 ore . Din cand in cand se schimba apa . Legumele se curata si se spala . Puneti carnea de vita impreuna cu morcovi , usturoi , telina...

Citeste continuarea

Carne de porc cu sos de rosiii, paste si fasole verde

Postat de mihaelar63

Carnea de porc se taie bucati potrivite si se trage in uleiul incins pana prinde putina crusta. Tocati ceapa galbena si usturoiul si le puneti la prajit. Sarati. Cand ceapa...

Citeste continuarea

Jumari cu varza acra, in sos de rosii, la tigaie

Postat de vasimur

Curățăm ceapa și roșiile, le spălăm și le tocăm peștișori (julienne) sau cubulețe, cum ne place. Punem uleiul într-o tigaie, îl încingem, adăugăm jumările și...

Citeste continuarea

Piept de pui cu ciuperci si smantana, la tigaie

Postat de RODIMUR

Pieptul de pui se fasonează (se desprinde de pe os, dacă este cazul) se spală, se zvântă și apoi se porționează în felii cu grosimea de 1 cm. Se curăță ciupercile de...

Citeste continuarea

Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi

Postat de katty

Taiem carnea in bucati potrivite. In uleiul incins punem carnea. Cand s-a albit bine pe toate partile, adaugam ceapa tocata fin. Acoperim cu un capac si lasam la foc mic. Amestecam ocazional....

Citeste continuarea

Piftie de aripi de curcan

Postat de katty

Parlim aripile de curcan daca este nevoie, apoi le taiem pe jumatate. Spalam bine aripile si le punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa le acopere si sa le depaseasca de o lat de mana.Dam focul...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Montare D’oro
Multicooking