Fazan cu ciuperci si smantana
Postat de mihaelar63

Se pun la infierbantat 3 l apa cu otetul infuzat cu zmeura in care se introduc crengutele de tarhon , cimbru , foaie de dafin , sare si boabe de piper . Cand da...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Se pun la infierbantat 3 l apa cu otetul infuzat cu zmeura in care se introduc crengutele de tarhon , cimbru , foaie de dafin , sare si boabe de piper . Cand da...
Citeste continuareaPostat de RODIMUR
Carnea se spală, se lasă să se scurgă bine de apă și să se usuce, după care se condimentează pe ambele fețe cu: sare, piper, boia de ardei dulce și pudră de usturoi. În cazul...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Am pus la incins o tigaie cu putin ulei, am luat bucata de ceafa si am prajit-o cate 5 min pe fiecare parte. Am crestat bucata de ceafa din loc in loc si am impanat-o cu catei de usturoi. Separat...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se taie carnatul (eu am avut de 2 feluri, cate putin din fiecare) felii si se pune la prajit in ulei. Se amesteca pentru a se praji pe ambele...
Citeste continuareaPostat de dantes
Pentru coca se amesteca bine faina cu sare si ulei de masline si se framanta, apoi se adauga treptat apa. Dupa ce s-a incorporat toata apa se mai framanta inca 10 minute. Se pune aluatul...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Carnea de vanat fiind rosie, am lasat-o in apa rece cam 2 ore . Am scos carnea de caprior din apa si am tamponat sa se usuce putin. Carnea se taie in felii subtiri si se...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Rumeniti ceapa tocata si usturoiul in uleiul incins. Adăugați morcovul tăiat rondele mici și subțiri. Amestecați carnea de vită,...
Citeste continuareaPostat de mitinita
Se pregatesc ingredientele. Coastele de porc se curata de pielita, ca fie carnea frageda dupa preparare. Se ung bine cu sos pe toata suprafata. Se pun intr-o caserola si se dau la rece,...
Citeste continuareaPostat de panacris
Mușchiul se fasonează de grăsime și se rumenește pe toate părțile în unt încins, până ce carnea se sigilează, adică va prinde o crustă, care să mențină sucurile...
Citeste continuareaPostat de katty
Punem creierul intr-un vas cu apa rece si il lasam pentru cel putin 1 ora. Scurgem creierul si il clocotim 2-3 minute intr-o oala cu apa si putina sare, apoi il scurgem intr-o sita. Taiem...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|