Pizza

Painici umplute cu carne tocata de porc si sos de rosii

Postat de Pungasa_Rogue

Se pune carnea intr-o tigaie impreuna cu uleiul, putina sare si putin piper proaspat macinat. Se inabuse, acoperind tigaia cu un capac. Se adauga vinul, cepele (curatate de foi, spalate si...

Citeste continuarea

Focaccia cu masline

Postat de cristina1985

Faina se cerne, iar drojdia se dizolva in apa si miere. Se amesteca drojdia cu 450 g faina. Se adauga uleiul si sarea. Se framanta 10 minute. Daca mai trebuie faina, mai adaugati, dar nu multa....

Citeste continuarea

Baghete cu iaurt si cascaval

Postat de lucy2002

Intr-un bol cernem faina. Facem o gaura in mijlocul fainii si adaugam drojdia si zaharul. Dupa ce se activeaza drojdia, incepem a adauga iaurtul amestecat cu oul batut si framantam. Treptat...

Citeste continuarea

Paine cu secara

Postat de mihaelar63

Se amesteca in cuva masinii de paine, drojdia cu apa calduta, putina faina, zahar si maiaua de la painea precedenta. Dupa 10 minute se pune in aceasta ordine :  restul de apa,...

Citeste continuarea

Pizza la tigaie

Postat de daniastefania

Taiem feliile de paine cubulete, la fel si sunca sau salamul, respectiv rosiile. Intr-un bol amestecam bine ouale cu laptele si sare dupa gust. Punem un strop de ulei intr-o tigaie neaderenta....

Citeste continuarea

Paine cu cartofi

Postat de RODIMUR

Cartofii se spală, se fierb în coajă, se lasă să se răcească bine, după care se decojesc și se pasează, sau se dau pe răzătoarea mică. Se frământă bine cartofii...

Citeste continuarea

Bagheta pufoasa si delicioasa

Postat de gatiticuspor

  Intr-un pahar adaugati drojdia peste care turnati cam 50 ml de apa calduta si amestecati pana ce drojdia s-a dizolvat. Intr-un castron incapator puneti faina, apoi adaugati drojdia, restul...

Citeste continuarea

Paine

Postat de lucy2002

Intr-un vas cernem faina, facem o adincitura in mijlocul ei unde vom pune drojdia sfarmata si zaharul. Lasam sa actioneze drojdia cu zaharul. cand zaharul s-a dizolvat si drojdia devine lichida...

Citeste continuarea

Chifle rustice mediteraneene cu branza si ierburi aromatice

Postat de RuxyRux

Se pune faina cernuta intr-un lighenas de framantat, deasupra in mijloc se face o adancitura, se pune drojdia, zaharul si pe margine sarea. Se toarna apa calduta si se framanta rapid 3 sau 4...

Citeste continuarea

Focaccia cu salvie

Postat de cristina1985

Drojdia se amesteca cu 1 lg apa calda si mierea. Se cerne faina, se pune intr-un vas mai mare, iar in mijloc se pune amestecul de drojdie. Se adauga salvia tocata marunt ( eu nu am gasit cruda si...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking