Pizza

Pizza cu blat de dovlecel si branza

Postat de merisor67

Pornim cuptorul la 180 de grade C. Tocăm ceapa solzișori și o călim în untul topit, împreună cu usturoiul curățat și tăiat rondele. Când ceapa se pătrunde, adăugăm...

Citeste continuarea

Painea perfecta

Postat de Ina

Pentru inceput dizolvam 40 g faina alba in 200 ml apa rece. Punem amestecul pe foc pana ajunge la clocot si se leaga bine. In tot acest timp amestecam cu o spatula aducand amestecul dinspre...

Citeste continuarea

Pizza

Postat de licurici_lra

Se cerne faina si se amesteca cu sare. Drojdia se amesteca cu laptele caldut, un varf de lingura cu zahar si o lingura de faina, apoi se lasa sa se umfle. Se amesteca faina cu drojdia si...

Citeste continuarea

Paine rulata, cu mac sau chimen

Postat de RODIMUR

În vasul de frământat se pune făina, amestecată cu sarea, se face o adâncitură la mijloc și acolo se pune: drojdia mărunțită, zahărul și oul. Se toarnă laptele cald,...

Citeste continuarea

Chifle cu unt

Postat de mitinita

Se pune intr-un bol 50 ml de lapte caldut, drojdia si putin zahar. Se lasa deoparte 5 minute. Se framanta un aluat din faina, restul de lapte si zahar, unt si ou. Dupa ce am framantat aluatul,...

Citeste continuarea

Chifle cu susan

Postat de RODIMUR

Se pune făina amestecată cu sarea în vasul pentru frământat și se face în mijlocul ei o adâncitură în care se pun drojdia mărunțită și zahărul. Se...

Citeste continuarea

Mini franzelute cu lapte si unt

Postat de RODIMUR

Făina albă, amestecată cu sarea se pune în vasul de frământat și se face la mijloc o adâncitură, în care se adaugă drojdia fărâmițată, zahărul și untul...

Citeste continuarea

Pizza fara dospire

Postat de antici_gabytza

Cernem faina iar in mijloc adaugam drojdia, sarea si zaharul. Adaugam incet zerul caldut si incepem sa dizolvam drojdia apoi integram usor si untul topit. Framantam un aluat elastic si nelipicios....

Citeste continuarea

Paine

Postat de Lina24

Punem faina intr-un lighean si facem o gaura in mijlocul ei. Drojdia o frecam cu o lingura zahar, apoi o turnam in gaura de la faina si o lasam 5 minute la dospit. Cele 2 oua le batem spuma...

Citeste continuarea

Painici cu lapte si chimen

Postat de mihaelar63

Drojdia proaspata se amesteca cu 100 ml apa calduta pana se desface. Puneti  zaharul si doua linguri de faina si amestecati . Lasati sa dospeasca jumatate de ora . Faina se pune...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking