Pizza

Pizza cu sunca si dovlecei

Postat de rocsi_1612

Aluatul: Cerneti faina intr-un bol. Adaugati drojdia, sarea, zaharul, amestecati. Turnati apa minerala, treptat, framantati pana obtineti un aluat omogen. Adaugam uleiul de masline, mai...

Citeste continuarea

Chifle Laugenbrot

Postat de momo121

      Intr-un bol punem apa calduta impreuna cu drojdia uscata, amestecam putin si lasam sa se dizolve 2-3 minute, dupa acest timp punem si restul ingredientelor, sarea, zaharul si...

Citeste continuarea

Paine cu ceapa

Postat de panacris

Mărturiesc că m-am folosit de ajutorul meu din bucătărie, Maricica bis, mașina de frământat și copt pâine.  In recipientul masinii de pâine se pune apa, făina...

Citeste continuarea

Rulouri pizza

Postat de mitinita

Aluatul de foietaj se lasa la decongelat. Cuptorul se preincalzeste. Se desface si se aplica pe toata suprafata lui pasta de tomate. Se unge cu pasta de tomate, se presara oregano, sare...

Citeste continuarea

Painici Laugenbrot

Postat de MotanLaOale

Intr-un castron, se pune drojdia, zaharul, o lingura faina, 100 ml apa calduta si se lasa la dospit 10-15 minute. Se amesteca faina cu sarea si se pune intr-un castron mare. In mijloc se...

Citeste continuarea

Foccacia-floare

Postat de ancutsa

  Se fierbe cartoful dulce, în coajă, apoi se lasă la răcit. Se dizolvă drojdia în puţină apă călduţă, se adaugă puţină făină, se amestecă până se...

Citeste continuarea

Pizza cu blat de dovlecel si branza

Postat de merisor67

Pornim cuptorul la 180 de grade C. Tocăm ceapa solzișori și o călim în untul topit, împreună cu usturoiul curățat și tăiat rondele. Când ceapa se pătrunde, adăugăm...

Citeste continuarea

Painea perfecta

Postat de Ina

Pentru inceput dizolvam 40 g faina alba in 200 ml apa rece. Punem amestecul pe foc pana ajunge la clocot si se leaga bine. In tot acest timp amestecam cu o spatula aducand amestecul dinspre...

Citeste continuarea

Pizza

Postat de licurici_lra

Se cerne faina si se amesteca cu sare. Drojdia se amesteca cu laptele caldut, un varf de lingura cu zahar si o lingura de faina, apoi se lasa sa se umfle. Se amesteca faina cu drojdia si...

Citeste continuarea

Paine rulata, cu mac sau chimen

Postat de RODIMUR

În vasul de frământat se pune făina, amestecată cu sarea, se face o adâncitură la mijloc și acolo se pune: drojdia mărunțită, zahărul și oul. Se toarnă laptele cald,...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking