Paine bruna cu hrisca
Postat de mihaelar63
Drojdia se farmiteaza si se amesteca in apa calduta, 4 linguri din uleiul de rapita impreuna cu 100 gr faina semi-alba si lingurita cu zahar. Eu tot acum pun si maiua de la...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Drojdia se farmiteaza si se amesteca in apa calduta, 4 linguri din uleiul de rapita impreuna cu 100 gr faina semi-alba si lingurita cu zahar. Eu tot acum pun si maiua de la...
Citeste continuareaPostat de Reli_B
Spargem ouale intr-un bol larg. Se bat impreuna cu oregano, sare si piper. Se taie salamul, ceapa, ardeiul si cascavalul in cubulete. Se pun intr-un bol si se amesteca. Se trec feliile de...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Drojdia se farmiteaza si se amesteca in apa calduta, jumatate din uleiul de rapita impreuna cu 100 gr faina semialba si lingurita cu zahar. Zaharul ajuta la grabirea procesului de...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Drojdia se farmiteaza si se amesteca in apa calduta , jumatate din uleiul de rapita impreuna cu 100 gr faina alba si lingurita cu zahar . Zaharul ajuta la grabirea procesului...
Citeste continuareaPostat de gaby_d
Pune intr-un bol drojdia, o lingura de zahar si amesteca energic pana cand se lichefiaza. Adauga 3 linguri din faina si putin lapte cald, pana cand obtii o compozitie omogena, de consistenta...
Citeste continuareaPostat de katty
Intr-un castron punem faina integrala, faina alba si facem o adancitura in mijloc. Intr-un castron amestecam drojdia cu zaharul si putina apa calda si amestecam bine, apoi turnam in adancitura...
Citeste continuareaPostat de RODIMUR
Se frământă un aluat din: făină, apă rece, oul întreg, gălbenușurile, mierea, drojdia mărunțită, zahărul tos și sarea. Când aluatul este ferm, se încorporează...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Am amestecat pentru inceput laptele usor caldut cu zahar , drojdie uscata si untura . Se pun 2 linguri de faina semi-alba , se omogenizeaza si se acopera vasul . Dupa 15...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Intr-un castron incapator am cernut faina, am adaugat zaharul, sarea si drojdia si am amestecat . Laptele si apa le-am pus intr-un ibric si le-am incalzit usor, nu trebuie sa fie fierbinte...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Da dovleceii pe razatoare si stoarce excesul de lichid. Amesteca intr-un castron dovleceii cu oul, faina, semintele si condimentele. Transfera compozitia intr-o tigaie cu ulei incins si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|