Paine cu secara si seminte o varianta sanatoasa a painii traditionale

Postat de bucatarasa in Piine
10 Aug 2024 | 945 vizualizari

Painea cu secara si seminte este o alegere excelenta pentru cei care cauta o varianta mai sanatoasa si hranitoare a painii traditionale. Secara adauga o aroma distincta si un continut bogat de fibre, ceea ce o face sa fie mai satioasa si benefica pentru digestie. Semintele, cum ar fi cele de floarea-soarelui, in, dovleac sau susan, nu doar ca imbunatatesc gustul, dar adauga si un plus de nutrienti, inclusiv proteine, grasimi sanatoase si minerale esentiale. AceastaPaine cu secara si seminte  o varianta sanatoasa a painii traditionale este perfecta pentru micul dejun sau pentru a fi servita alaturi de supe, salate sau branzeturi.

Inapoi la reteta

Comentarii (0)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking