Ingrediente
- Ingrediente Reteta de somon cu legume en papillote
- Somon cca. 300 g,
- Praz cca. 5-6 felii,
- Gogoșar cca. 5-6 felii,
- Morcovi cca. 5-6 felii,
- Broccoli cca. 4-5 buchețele,
- Conopidă cca. 4-5 buchețele,
- Ulei de măsline 2 linguri,
- Sare de mare 1 lingură,
- Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
- Rozmarin uscat 1 linguriță,
- Foaie de copt 1 bucată.
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de somon cu legume en papillote
Somonul se curăță de solzi, dacă mai are, apoi se unge cu ulei de măsline și se așează pe foaia de copt.
Legumele curățate și feliate se așează pe lângă bucata de somon.
Se asezonează de sare, piper și rozmarin, apoi se împachetează peștele ca și un cadou, pentru siguranță am folosit și o sfoară din siliocon, specială pentru gătit.
Se pune pachețelul la copt în cuptorul preîncins, la gătit cca. 15 minute la 200 grade. Apoi încă 15 minute descoperit cca. 10 minute la 20 grade.
Este delicios și mai ales sănătos! Spor și poftă bună!
Vezi si reteta de Somon la gratar cu salata de avocado.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de somon cu legume en papillote" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|