Ingrediente
- 200g cuscus
- 1/2 ardei gras roșu
- 1 morcov
- Roșii cherry
- Pătrunjel
- Sare
- 2 linguri ulei de măsline
- Mix condimente mediteraneene
- 4 fire crenvuști de pui
Mod de preparare
Se curăță legumele, după care se spală și se taie cubulețe ardeiul, iar morcovul se dă pe răzătoarea mică.
Într-o tigaie încinsă se pun 2 linguri de ulei de măsline și se pun la călit legumele și crenvuștii, apoi se adaugă sare si mixul de condimente și 2 cani cu apă și se lasă să fiarbă în vasul acoperit, până când legumele se înmoaie.
Se adaugă cuscus-ul și se lasă să fiarbă 5-7 minute acoperit cu capacul, pentru a absorbi toată apa. Cu o furculiță se amestecă cous cous-ul până se desface bob cu bob și apoi se adaugă roșiile cherry tăiate felii și se amestecă ușor. Se mai lasă să fiarbă câteva muinute, până când se absoarbe toată apa. Se presară pătrunjelul tocat și se servește preparatul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuscus cu legume si cremvusti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|