Ingrediente
- 8 oua
- 1 legatura ceapa verde
- 250 g spanac
- 2 crengute marar
- 100 g cascaval
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- 2 linguri smantana
- rosii
- 2 catei de usturoi
Mod de preparare
Intr-o tigaie incalzim uleiul, adaugam ceapa tocata, usturoiul pisat si lasam sa se caleasca cca 1 min, dupa care adaugam spanacul fiert si tocat marunt.
Lasam sa se caleasca putin impreuna.
Intre timp batem ouale cu condimente dupa gust, adaugam smantana, spanacul, adaugam cascavalul taiat felii sau daca dorim il dam prin razatoare, mararul tocat si amestecam pana ce se omogenizeaza.
Turnam compozitia in tava unsa cu ulei, felii de rosii si dam la cuptorul incalzit cca. 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|