Tarta cu branza si spanac
Postat de oanapl

Din ingredientele menționate mai sus, se frământă un aluat omogen și elastic, care se dă la rece circa 30 de minute, apoi se întinde în foaie și se tapetează cu el o...
Citeste continuareaPostat de oanapl
Din ingredientele menționate mai sus, se frământă un aluat omogen și elastic, care se dă la rece circa 30 de minute, apoi se întinde în foaie și se tapetează cu el o...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Se taie cubulete salamul, ardeiul gras si cacavalul. Ceapa verde se taie rondele. Intr-un bol se bat ouale bine cu sarea, piperul si verdeturile. Se adauga laptele si uleiul apoi salamul,...
Citeste continuareaPostat de deyutzky
Punem intr-un bol toate ingredientele: faina, telemeau si untul rece. Framantam pana cand obtinem un aluat nelipicios. Daca vi se pare prea lipicios, mai adaugati 1-2 linguri de faina ca...
Citeste continuareaPostat de oanapl
Dovleceii se curăță de coajă și se dau pe răzătoarea cu găuri mici și se scurg bine de apă. Ceapa verde se toacă rondele, ardeiul se taie cubulețe, iar mărarul și pătrunjelul se...
Citeste continuareaPostat de MotanLaOale
Spaghetele se fierb in apa cu sare conform indicatiile de pe ambalaj. Branza se rade si se amesteca cu ouale si smantana. Cand sunt fierte, spaghetele se trec prin apa rece si se scurg....
Citeste continuareaPostat de ctlina
Curatati perele si taiati-le cubulete. Puneti-le intr-o oala pe foc cu untul si lasati-le sa fiarba la foc potrivit. Se vor transforma treptat in piure. Gatiti pana cand apa lor se va...
Citeste continuareaPostat de deyutzky
Punem intr-o craticioara fulgii de ovaz, praful de sare si cacaua si amestecam cu o lingura. Peste acest amestec adaugam laptele de migdale si amestecam bine compozitia. Dam...
Citeste continuareaPostat de RODIMUR
Se fierb tari ouăle și când se răcoresc, se decojesc și se feliază (rondele). Se spală roșiile și se șterg cu hârtie absorbantă, după care se înjumătățesc. Se...
Citeste continuareaPostat de RODIMUR
Se fierb tari două ouă și când sunt gata, se răcoresc, se decojesc și se folosște numai gălbenușul. Se spală roșiile chery, se șterg cu hârtie absorbantă și se...
Citeste continuareaPostat de RODIMUR
Se fac clătitele cu spanac și se umplu cu cremă de brânză, după rețeta: https://www.bucataras.ro/retete/clatite-aperitiv-cu-spanac-umplute-cu-crema-de-branza-92377.html...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|