Ingrediente
- 300 gr farfalle
- 1 lingura ulei
- 70 gr pesmet
- 100 gr nuci
- 70 gr zahar brun
- scortisoara macinata
- 1 lingurita sare
Mod de preparare
Punem la foc o oala cu 3 l de apa. Cand apa incepe sa clocoteasca, punem sarea si pastele. Fierbem conform instructiunilor de pe punga.
Intr-o tigaie pe care o incintam pe foc punem uleiul, pesmetul si zaharul. Amestecam cu o lingura de lemn pana se rumenesc frumos, fara sa se arda.
Macinam samburii de nuca (prajiti anterior in cuptor si raciti), dar nu foarte fin.
Scurgem pastele intr-o sita. Amestecam pastele cu pesmetul, nuca si scortisoara.
Servim pastele calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu pesmet, nuci si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|