Sosuri frantuzesti-Sauce Espagnole

Postat de crisselich in Clasice
6 Mar 2022 | 3395 vizualizari

Espagnole, sau "sos maro" este un sos de baza pentru Demi-glace, un sos servit traditional alaturi de carne rosie. De asemenea, se foloseste des la Chilli con carne, Daube provencale, Coq au vin. Original se foloseste fond de vitel, insa pentru sosurile mai moderne Stock-ul de vita e perfect OK.  

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 07.03.2022, 17:09
Ce bine merge alături de o friptură!
la 08.03.2022, 19:31
Cred ca este foarte bun de folosit la multe preparate!
la 09.03.2022, 00:10
Cu prima ocazie cand am fond de vita il incerc !!!!
la 09.03.2022, 13:38
la 10.03.2022, 14:00
Interesant!
la 13.03.2022, 19:44
Pfff, de când aștept secrtele sosului brun, servit alături de friptura de vită din restaurantele nemțești! Mulțumesc, direct la favorite!
la 29.03.2022, 20:57

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking