Ingrediente
- Ingredientele pentru Reteta de maioneza de post
- 80 ml de zeama de la porumb, mazare, fasole
- 250 ml ulei
- 1/2 lingurita zeama de lamaie
- 1/2 lingurita mustar
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita zahar
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de maioneza de post
Intr- un borcan de 800 ml, am adaugat zeama de la fasole, sarea, zaharul, sucul de lamaie si mustarul.
Am introdus mixerul vertical si am blendat 30 secunde, apoi cu fir subtire am adaugat continuu uleiul fara sa fac pauza.
In fir subtire se adauga pana il introducem toata cantitatea de ulei.
A rezultat o maioneza bine legata.
Puneti un capac si dati la frigider minim 30 min.
Se va ingrosa si mai mult
Maioneza este gata.
Spor sa aveti si pofta buna!
Vezi si reteta de Maioneza clasica
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de maioneza de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|