Desert tort Violet
Postat de momo121

Pentru blatul de vanilie: Separam ouale, albusurile le batem spuma cu sarea si zaharul, adaugam galbenusurile unul cate unul pana la omogenizare. Peste oua punem putina esenta de...
Citeste continuareaPostat de momo121
Pentru blatul de vanilie: Separam ouale, albusurile le batem spuma cu sarea si zaharul, adaugam galbenusurile unul cate unul pana la omogenizare. Peste oua punem putina esenta de...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Blat: Am folosit un inel reglabil si l-am reglat la 23 cm diametru. Am asezat inelul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, am tapetat si inelul cu hartie de copt.Cele 6 galbenusuri le-am...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Ingredientele sa fie la temperatura camerei. Intr-un bol am pus galbenusurile cu zaharul si le-am mixat bine, apoi am adaugat drojdia uscata si am turnat laptele caldut, am omogenizat bine. Faina...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare apoi se lasa deoparte. Intr-un alt bol se pun galbenusurile impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Se mixeaza pana se albeste...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Am folosit tava mare de la cuptor, tapetata cu hartie de copt. Am avut albusuri congelate pe care le-am scos de seara sa se dezghete. Albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine, apoi am...
Citeste continuareaPostat de dantes
In vasul de la mixer punem bananele rupte in bucati, doua oua si laptele, mixam totul foarte bine, apoi adaugam drojdia uscata si zaharul si amestecam totul. In aceasta compozitie...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
In primul rand am scos prunele din congelator si le-am lasat la dezghetat intr-o strecuratoare, de pe o zi pe alta. Blat : Am folosit o tava cu dimensiunile de 36/25 cm tapetata cu hartie de...
Citeste continuareaPostat de rocsi_1612
Blatul: Separati ouale, puneti albusurile intr-un bol. Le mixati cu un praf de sare pana se spumeaza, apoi adaugati indulcitorul treptat si mixati pana obtineti o bezea. Incorporati...
Citeste continuareaPostat de oanapl
Se mixează untul cu zahărul măcinat până când se obține o cremă pufoasă, se adaugă apoi pe rând ouăle, mixând dupa fiecare. Peste crema de unt se pune cacaoa si...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Blatul: In bolul mixerului se pun ouale, praful de sare si zaharul. Se mixeaza timp de 4 minute la viteza mare, pana devine o crema spumoasa, pufoasa si aerata. Se adauga si esenta de...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|